NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Focus op beveiliging, privacy of esthetiek?  – In drie vragen naar de juiste omheining
Een Zenturo Super gevulde wand zorgt voor de nodige privacy.

Focus op beveiliging, privacy of esthetiek? – In drie vragen naar de juiste omheining

Nochtans dient niet elke omheining per definitie dezelfde functie, en is afstemmen op de behoeften van klant en omgeving ook in dit geval een must.

Het gamma van Betafence getuigt alvast van de enorme diversiteit aan omheiningsoplossingen, voor zowel de particuliere tuin als de openbare ruimte. Met 140 jaar ervaring en een wereldwijd bereik biedt het van oorsprong West-Vlaamse bedrijf talloze mogelijkheden in de vorm van omheiningsgaas, paneelomheiningen, privacy-afsluitingen, schanskorven enzovoort, en dat in diverse vormen en designs. De juiste keuze maken, is een kwestie van de juiste vragen stellen.

Voor welk doel?

Een schijnbaar vanzelfsprekende doch bepalende vraag: waarom is er een omheining nodig? Gaat het om een perimeteromheining, een privacy-omheining, een omheining voor dieren of voor andere toepassingen in de tuin?

Het op de natuur geïnspireerde designhekwerk Creazen biedt een esthetische oplossing.

Met welke functionaliteiten?

Wat verwacht de klant daarnaast van zijn omheining? Volstaat het om enkel het terrein af te bakenen, of moet de omheining ook effectief voor beveiliging zorgen? Staat esthetiek hoog op de agenda, dan kan men bijvoorbeeld opteren voor de strakke Zenturo Super afrastering, of voor het op de natuur geïnspireerde designhekwerk Creazen. 

Om de gebruiker bijkomend af te schermen van wind, geluid of nieuwsgierige blikken, kan de Zenturo Super overigens ook ingezet worden als gevulde wand. De Gabion Stonewall profiteert zelfs van een bewezen geluiddempendheid, en verder biedt Betafence privacy-oplossingen met diverse types panelen. Sla er voor de juiste oplossing gerust eens de online brochure “12 ideeën voor meer privacy in je tuin” op na.

Voor welk terrein?

Tot slot heeft ook de locatie van het project een bepalende invloed op de keuze van de omheining. Zo zal het corrosieve kustklimaat bijvoorbeeld extra eisen stellen aan de materialen en coatings, maar gelden ook de lokale stedelijke voorschriften en andere regelgeving als essentiële aandachtspunten.

Meer informatie gewenst ? 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details