NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
GrootGroenPlus 2022 wederom beloftevol
Tijdens deze vakbeurs zullen zo’n 240 deelnemers weer duizenden bezoekers verwelkomen uit alle windstreken.

GrootGroenPlus 2022 wederom beloftevol

Dé internationale vakbeurs voor de groenbranche

Er komt opnieuw een – live en fysieke! – editie aan van vakbeurs GrootGroenPlus. Deze staat gepland voor 5-7 oktober 2022. De plaats van het gebeuren is nog steeds Zundert (NL), vlak aan de grens met België. Tijdens deze vakbeurs zullen zo’n 240 deelnemers weer duizenden bezoekers vanuit alle windstreken verwelkomen. Het wordt, net als in 2021, een fysieke beurs in combinatie met een digitaal programma en een hybride evenement; dit kan dus niet anders dan een laaiend succes worden.

Het verschil met andere beurzen in de groensector is de ‘intentie’ van deze beurs. Hier wordt heel hard de nadruk gelegd op het groene aspect. GrootGroenPlus ontstond ooit als belangrijkste beurs van de lage landen voor boomkwekers, en heeft zijn wortels altijd stevig in de grond gehouden. Hier dus veel minder machines en aanverwanten, maar eerder alles van het kleinste plug tot stevige bomen komen hier aan bod. 

GrootGroenPlus is een fysieke beurs in combinatie met een digitaal programma en een hybride evenement.

32ste editie

Didier Hermans, bestuurslid GrootGroenPlus: “Kwekers, handelaren én tal van toeleveranciers uit onder meer Nederland en België krijgen hier de mogelijkheid om bezoekers en deelnemers op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. We zitten ondertussen aan onze 32ste editie. Dus mogen we ondertussen wel stellen dat GrootGroenPlus een absolute must geworden is voor overheden, instellingen, woningcorporaties, projectontwikkelaars, groenvoorzieners, hoveniers, tuinontwerpers en tuincentra.”

Thema GrootGroenPlus 2022: ‘Gegrond’

Het thema voor deze editie van de vakbeurs is ‘Gegrond’. Dit thema sluit op allerlei manieren aan bij de sector en de vakbeurs. Zo komt er steeds meer aandacht voor de belangrijke voordelen die de branche te bieden heeft op het gebied van vergroening, klimaatvraagstukken én natuurlijk het bijbehorend financiële luik. Daarom is het essentieel dat de boomkwekerijsector gegrond is en werkt vanuit een stevige fundering, een eigen kracht. Dat begint uiteraard bij de bodem. Een levende, rijke, gezonde bodem is de basis van onze teelten. Natuurlijk zijn goede gronding én gezonde grond ook belangrijk voor kwekerijproducten. Een plant kan het alleen goed doen, als de kwaliteit van de grond goed is. En tot slot zijn ook veel kwekers goed gegrond, omdat ze al generaties op één locatie telen. Ze weten precies hoe ze het maximale kunnen halen uit wat ze hebben en combineren traditionele technieken daarin met de nieuwste ontwikkelingen. Dit zorgt voor betere kwaliteit én maakt hen inspirerend.

Waar je anders enkele maanden over doet, om een aantal nieuwe leveranciers af te lopen, kan hier in drie dagen.

De basis voor langdurige relaties

Didier Hermans: “We zijn blij met onze ‘live’-versie van de beurs in hybride vorm. Want alhoewel ook de digitale versie in 2020 een groot succes was, kan niets tippen aan mensen die elkaar ontmoeten op een gemoedelijke beurs als GrootGroenPlus. Het belooft trouwens een groot succes te worden, want er is ook nu weer een wachtlijst voor de inschrijvingen. Het is dan ook de ideale voedingsbodem voor nieuwe én bestaande (langdurige) relaties. Waar je anders enkele maanden over doet, om bijvoorbeeld een aantal nieuwe leveranciers af te lopen, kan hier in drie dagen. Eén op één.”

“Voor iedereen die ons wil volgen en de laatste nieuwtjes wil te weten komen, vormen onze website en sociale media een ideaal beginpunt. En dan zien we elkaar weer allemaal terug, de eerste week van oktober!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details