NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Van dichtbij kennismaken met de nieuwste innovaties
Beleving staat centraal op de Open Deur Dagen.

Van dichtbij kennismaken met de nieuwste innovaties

Die vraag nam ondernemer Marco van der Salm de voorbije maanden ter harte. In plaats van genoegen te nemen met de inmiddels gekende – en, laat ons eerlijk zijn, verguisde – formule van digitale beurzen, ging hij op zoek naar een oplossing waarbij beleving en persoonlijk contact vooropstaan.

“De groenaannemer wil machines en gereedschappen ter hand kunnen nemen”, laat van der Salm, eigenaar van www.grindsplit-discounter.be, optekenen. “Hij wil het gewicht voelen en de prestaties van dichtbij ervaren. Hij wil weten hoe een bepaald materiaal aanvoelt en hoe het zich laat verwerken. Dat kan je op een digitaal platform niet. Daarom organiseren we dit najaar de Open Deur Dagen.”

Persoonlijk contact

Het concept van de Open Deur Dagen is, zoals de naam doet vermoeden, eenvoudig. Op 8 en 9 oktober zetten fabrikanten en distributeurs van tuinmaterialen en -machines in België en Nederland de deuren open voor hoveniers, wegenbouwers en groenvoorzieners.

“Voor de invulling zijn de bedrijven volledig vrij. Ze kunnen hun innovaties in de kijker zetten, demonstraties of rondleidingen organiseren, of een kleine receptie inrichten. Eventueel kunnen verschillende bedrijven samen een initiatief opzetten. Zolang het persoonlijk contact met de klant maar vooropstaat. Zodoende krijgen ze trouwens een doelgericht publiek over de vloer; niet zomaar nieuwsgierigen. In tegenstelling tot dure en tijdrovende beurzen is dit een efficiënte en goedkope manier om je bedrijf in de kijker te zetten.”

De organisatie van de Open Deur Dagen staat in voor de omkadering. “Op onze website voorzien we informatie over alle deelnemende bedrijven. We zorgen ervoor dat de inschrijvingen vlot verlopen en stellen voor de bezoekers een handige kaart op. Bedrijven kunnen via de website ook hun aanbiedingen of noviteiten kenbaar maken.”

Praktisch

Fabrikanten en leveranciers die graag deelnemen aan de Open Deur Dagen kunnen zich tot 1 augustus gratis aanmelden via www.opendeurdagen.com. Op 1 september openen de inschrijvingen voor bezoekers. “We gaan ervan uit dat de belangrijkste restricties tegen oktober opgeheven zijn. Zo niet, dan zullen we met vaste tijdslots en een beperkt aantal bezoekers werken. Alles om het evenement veilig te
laten verlopen.”

GreenPro is mediapartner van de Open Deur Dagen. Zowel via dit magazine als ons online platform houden we u dan ook graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent dit evenement. Schrijf u via www.keepitgreen.be in op onze nieuwsbrief om alle info rechtstreeks in uw mailbox te ontvangen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details