NL | FR

Plate-forme pour les gestionnaires de terrains de football et de golf
Retour à l'aperçu

PCLT

Het PCLT is actief in diverse sectoren en organiseert trainingen voornamelijk voor arbeiders voor zowel bedrijven, steden en gemeenten, scholen als individuele professionelen. Het PCLT wenst zich duidelijk van de andere opleidingscentra te onderscheiden door de inhoud zo praktisch mogelijk te brengen.

De opleidingen kunnen doorgaan te Roeselare of ter plaatse bij de klant over heel Vlaanderen.

Onze missie

Wij streven ernaar om interessante, korte, krachtige, veilige en kwaliteitsvolle trainingen aan te bieden, waar iedereen zich goed bij voelt.

Het PCLT beschikt over een sterk uitgeruste infrastructuur en werkt met de laatste nieuwe machines en gereedschappen en dit in samenwerking met onze professionele partners.

Ons team van docenten maakt in samenwerking met de coördinatoren boeiende opleidingen voor bedrijven, steden en gemeenten, maatwerkbedrijven, zorgbedrijven, scholen,… Hun professionaliteit en praktijkervaring brengt de cursist heel wat kennis en vaardigheden bij. Dit leidt tot minder arbeidsongevallen in uw organisatie en dus minder kosten, een hoger rendement, meer welbehagen door een groter veiligheidsgevoel, meer professionaliteit en een groter concurrentievermogen.

Kortom, wacht niet langer en benut het volle potentieel van uzelf en uw medewerkers. Blijf up-to-date en haal het maximum uit uw organisatie door efficiënter en veiliger te leren werken. Bij het PCLT bent u hiervoor aan het juiste adres.

Historiek

In 1962 ontstond vanuit de Landbouwschool te Roeselare de eerste initiatieven om de eerste naschoolse opleidingen te organiseren in de landbouwsector.

Gaandeweg werd geïnvesteerd in gebouwen en infrastructuur om de techniek en algemene vorming in de landbouw, tuinbouw en tuinaanleg uit te bouwen. Geleidelijk aan kwamen er ook vragen vanuit de industrie om opleidingen te organiseren. De korte praktische opleidingen zijn de belangrijkste troef om arbeiders, zelfstandigen basiskennis en vaardigheden bij te brengen.

Wij werken volgens de zegswijze:

Ik hoor en ik vergeet!

Ik zie en ik onthoud!

Ik doe en ik begrijp!

Ik werk veilig en voel mij goed!

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services Praktijkopleidingen adresse Zuidstraat 25
8800 Roeselare
België
Numéro de téléphone 051 24 58 84 Adresse email [email protected] site Internet pclt.be

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details