NL | FR

Plate-forme pour les gestionnaires de terrains de football et de golf
Retour à l'aperçu

Ecoflora

Ecoflora is een ecologische kwekerij, tuinwinkel en webshop en werd opgericht in 1994. Hoofdactiviteit is de kweek (deels bio-gecertificeerd) en verkoop van planten . We kweken meer dan 400 soorten inheemse, wilde planten (uniek voor België !), een ruim assortiment aan kruiden en ook biologische groenteplanten. Verder vind je bij ons oude en lokale fruitboomrassen, haagplanten (met het ‘Plant van Hier’ label), (bio-)kleinfruit, bio-zaden en pootgoed voor de moestuin, bloembollen voor verwildering,  eco-tuinproducten, houtbetonnen nestkasten, tuinhout in kastanje, …

Een belangrijk deel van onze omzet betreft inheemse bloemenweides, in dit segment behoren wij tot de marktleiders met een aanbod van een vijfentwintigtal mengsels. De focus bij Ecoflora ligt volledig op ecologische tuinen en openbaar groen. Een groeiend aandeel van onze klanten is professioneel actief in de groensector (voornamelijk tuinaannemers en openbare besturen).

Naast de fysieke winkel , beschikken we ook over een webshop (postverzendingen en afhalingen). Ecoflora is tot op heden een uniek concept in België, en heeft een erg grote naamsbekendheid binnen de niche van het eco-tuinieren. Hierdoor én door onze centrale ligging (Halle), mogen wij klanten verwelkomen van over heel België, tot Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland toe.

Photos d'entreprise

Informations générales

Services Ecologische Kwekerij adresse Ninoofsesteenweg 671
1500 Halle
België
Numéro de téléphone 02 361.77.61 Adresse email [email protected] site Internet ecoflora.be

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details