NL | FR

Plate-forme pour les gestionnaires de terrains de football et de golf
Retour à l'aperçu

SOLIDOR

Solidor is ontstaan in 1978 met een totaal nieuwe creatie van rubber en kunststof-producten. Dankzij hun voortdurende investeringen in hoogtechnologische machines en personeel produceert het bedrijf complexe extrusieprofielen voor tal van vooraanstaande bedrijven in binnen- en buitenland. Als toonaangevend fabrikant en verwerker van kunststoffen en rubber is Solidor synoniem voor innovatie, kwaliteit en service.

Solidor is gevestigd in het West-Vlaanderen, te Wevelgem, en is een gerenommeerde fabrikant van rubber- en kunststof producten/oplossingen voor een ruime keuze aan toepassingen in de machinebouw, chemische nijverheid, bouw, voedingsindustrie en tal van andere sectoren. Naast een ruim aanbod aan eigen producten en standaardoplossingen, wordt er ook aandacht besteed aan de individuele klant.

Solidor draagt als pionier in regelbare terrasdragers al meer dan 40 jaar zijn steentje bij aan duurzaamheid en circulariteit. “Gerecycleerd materiaal wordt omgezet tot een bruikbaar product dat op zijn beurt recycleerbaar en herbruikbaar is. Bovendien is er de mogelijkheid om bestaande tegels snel en efficiënt te herstellen of vervangen zonder de bestaande terrasdragers aan te passen. Dit biedt als voordeel dat je uw terras moeiteloos kan verhuizen of uitbreiden naar een andere locatie.”

Diensten

Regelbare terrasdragers voor houten WPC-plankenvloeren, betonnen en keramische tegels – Rubberartikelen op maat – Sticksol – Funderingsschroef-Liftsol – Onzichtbaar bevestigingssysteem voor houten terrasplanken-Solastick – Structusol: aluminium draagsysteem voor grote tegels en voor houten planken – HA5 automatische hellingcorrector.

SOLIDOR-terrasdrager calculator

Recentelijk heeft SOLIDOR ook een terrasdrager calculator ontworpen. Deze biedt de mogelijkheid om te berekenen het aantal regelbare terrasdragers en accessoires voor uw terras. Deze app is aanwezig op de website van SOLIDOR en breidt telkens uit met nieuwe berekening opties!

Photos d'entreprise

Informations générales

adresse Kouterstraat 11B
8560 Wevelgem
België
Numéro de téléphone +32 (0)56 41 35 70 Adresse email [email protected] site Internet solidor.be/

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details