NL | FR

Plate-forme pour les gestionnaires de terrains de football et de golf
Retour à l'aperçu

Vermeer Benelux

MACHINES VOOR GROEN EN RECYCLING

  • HAKSELAARS

De hakselaar, of houtversnipperaar, wordt ingezet voor de verwerking van groenafval zoals bomen en takken, twijgen en struiken. Dit groenafval wordt met de hand of met een kraantje of skid steer in de machine gelegd. De machine trekt het dan naar binnen en het materiaal wordt in kleine stukjes gehakt door een ronddraaiende schijf of trommel met messen. Voor de verwerking van met grond en zand vervuild materiaal, zoals boomwortels, is deze machine minder geschikt omdat de snijmessen dan sneller bot worden. Daarvoor kan beter een shredder gekozen worden.

  • STRONKENFREZEN

De stronkenfrees, ook wel stobbenfrees genooemd, is een machine die gebruikt wordt om de restanten (het wortelstelsel) van een boom te verwijderen nadat deze omgezaagd is. De machine heeft een ronddraaiende schijf met beitel tanden. Met een heen en weer zwaaiende beweging worden hiermee de boomwortels weggefreesd.

  • SHREDDERS

De hout shredder kan grote hoeveelheden sloophout of groenafval verkleinen in korte tijd. Het hart van de machine is een draaiende trommel, voorzien van messen of hamerblokken. Hierbij worden de messen ingezet voor de verwerking van relatief schoon materiaal, dus zonder grove vervuiling zoals stenen of metaaldelen (bouten, grote spijkers etc.). Met messen kan een kwalitatief goed eindproduct gemaakt worden, zoals snippers die kunnen dienen als brandstof voor electriciteitscentrales. Hamers worden gekozen indien het materiaal dermate vervuild is, dat messen daardoor beschadigd zouden raken. Naast hout kunnen ook andere materialen geshredderd worden. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

We onderscheiden horizontale shredders, waarbij het materiaal op een conveyer wordt ingevoerd en tub shredders, waarbij het materiaal boven in een soort trechter wordt gegooid.

  • ZEEFMACHINES

Met de zeefmachine worden de diverse fracties afkomstig van de shredder uitgezeefd.
De Vermeer trommelzeef bevat een draaiende trommel van gaas met varierende maasgrootte.

  • COMPOST TURNERS

Tijdens het composteringsproces dient het materiaal regelmatig omgewoeld te worden.
Hiervoor wordt een compost turner gebruikt.

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services Groen & Recycling adresse Grensstraat 41B
2243 Pulle
België
Numéro de téléphone +32 3 2923741 Adresse email [email protected] site Internet vermeer-benelux.com/vl/home.htm

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details