NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Huurland pakt dit voorjaar weer uit

Huurland pakt dit voorjaar weer uit

Huurland pakt dit voorjaar weer uit met een paar interessante nieuwigheden voor de bouw- en tuinaannemer.

Als aanvulling op de minigravers hebben we sinds april een graafmachine 13 ton in huis. Deze krachtpatser is een veelzijdige kraan die verhuurd wordt in de bouw en omgevingsaanleg en grondwerken. Deze kraan is ook gekeurd voor hijswerken. (zie top afbeelding)

Ook in het gamma dumpers hebben we er een paar handige machine bij.

– De dumper 2.5 ton op rupsen is te huur voor grondverzet waar een lage bodemdruk belangrijk is, zoals op drassige grond of in de groenaanleg. Bijzonder is dat de rijrichting voor de chauffeur kan omgekeerd worden, waardoor je geen draaispoor moet maken op het terrein. De dumper heeft een laadvermogen van 2500 kg. De laadbank kan zijwaarts uitkippen.

– Gemotoriseerde kruiwagen 300 kg. Huur deze zelfrijdende kruiwagen als hulp in het onderhoud en de aanleg. Met een laadvermogen van 300 kg, is deze minidumper ideaal voor kleine grondverplaatsingen. De machine heeft een 4×4 aandrijving en kan hellingen op tot 45%. Dit model heeft een elektrische aandrijving op batterijen en werkt dus stil en emissievrij. Bij huur kan je deze dumper gemakkelijk zelf vervoeren.

naamloos-3-kopieren

– Een nieuw populair artikel is de egalisatieschuif. De egalisatieschuiven huur je voor al uw egaliseerwerkzaamheden, u trekt de schuif naar u toe en neemt zo de overtollige ondergrond mee. Ze zijn eenvoudig traploos in breedte verstelbaar. De egalisatieschuiven zijn voorzien van roestvrijstalen bladen, een in hoogte verstelbare trekstang en anti-lek wielen. De Keeroo egalisatieschuiven worden geleverd inclusief de laserstang waarop de ontvanger van uw laser gemonteerd kan worden zodat u kunt egaliseren met behulp van uw laser. Egaliseren op een ergonomisch verantwoorde wijze met een rechte rug, het kan!

naamloos-4-kopieren

Nieuwe en occassie hoogwerkers.

We gaan weer een trapje hoger met onze vloot hoogwerkers.   We verkopen een paar interessante occasies uit het gamma en breiden de vloot zelfrijdende kniktelescopen en spinhoogwerkers uit met toestellen die tot 26m hoog gaan.

naamloos-5-kopieren

Deze machine en nog veel meer is te huur bij Huurland vanuit 10 winkels in Vlaanderen of op www.huurland.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details