NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
STIHL breidt uit met de nieuwe Smart Connector 2 A

STIHL breidt uit met de nieuwe Smart Connector 2 A

De STIHL Smart Connector 2 A tilt de STIHL connected systeemoplossing voor professionele gebruikers naar een hoger niveau

STIHL breidt met de nieuwe Smart Connector 2 A het complete STIHL connected systeem uit. In tegenstelling tot de eerste versie wordt de nieuwe Smart Connector 2 A rechtstreeks op een daartoe voorziene plaats in de machinebehuizing bevestigd en met de elektronica van de machine verbonden. Op die manier kan je niet alleen de bedrijfstijd, maar ook het toerental, inclusief tijd- en datumaanduiding, registreren. Deze informatie kan via Bluetooth doorgestuurd worden naar een STIHL connected Box of een mobiel toestel binnen het bereik. Bovendien kunnen de gegevens dankzij een intern geheugen tijdelijk worden opgeslagen. Ook eventuele onregelmatigheden kunnen op de Smart Connector worden geregistreerd en in de STIHL connected App met extra informatie worden aangevuld. Zo krijgt de verantwoordelijke voor het machinepark via het STIHL connected Portal een nog beter overzicht van de status en de operationele capaciteit van de machines.

De nieuwe STIHL Smart Connector 2 A wordt op de daarvoor voorziene plaats in de behuizing van bepaalde professionele STIHL accumachines bevestigd en met hun elektronica verbonden. Gebruikers kunnen de machinestatus opvragen via een knop en via een led-display op de Smart Connector 2 A. Bovendien kunnen ze met deze knop eventuele storingen tijdens het gebruik rechtstreeks op de machine registreren.

Waarom STIHL Smart Connector 2 A?

De cloudgebaseerde systeemoplossing STIHL connected bestaat uit de STIHL Smart Connector en de Smart Connector 2 A. De STIHL Smart Connector kan gemonteerd worden op benzine-, elektrische of accumachines en de Smart Connector 2 A kan in de behuizing van bepaalde professionele STIHL accumachines bevestigd worden. Ze registreren en slaan de bedrijfsuren op wanneer de motor in werking is. De Smart Connector 2 A registreert ook het motortoerental en eventuele storingen, inclusief tijd- en datumaanduiding. Deze informatie wordt via Bluetooth doorgestuurd naar de STIHL connected App, die geïnstalleerd wordt op een smartphone of tablet, of naar een STIHL connected Box die zich binnen het bereik bevindt. Deze machinegegevens worden dan – indien gewenst samen met de geolocatie van de smartphone, tablet of connected Box – naar de STIHL Cloud gestuurd als centrale gegevensopslag. Via het STIHL connected Portal en de STIHL connected App staan de gegevens dan handig en overzichtelijk ter beschikking van de gebruikers voor evaluatie en gebruik.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details