NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Vector 4S versnipperaar: comfort in een compact formaat
Met zijn kleine footprint van 75 cm bij 180 cm neemt de Vector 4S nauwelijks meer plaats in de bestelwagen in dan een professionele grasmaaier.

Vector 4S versnipperaar: comfort in een compact formaat

Heel wat tuinaannemers worstelen met de snoeiresten waarmee ze bijna dagelijks te maken krijgen. Uren gaan verloren aan het pendelen met aanhangwagens vol groenafval over en weer naar een groenstortplaats. Zelfs tuinaannemers die een grote versnipperaar van tienduizenden euro’s kochten voor het dikke hout van hun boomsnoeiwerken, bezondigen zich aan dit ritueel. Dat is begrijpelijk, want die grote machine is niet geschikt voor het alledaagse snoeiafval. Bovendien is die machine te duur in onderhoud en te omslachtig om voor dit soort werk in te zetten. Maar is dat een voldoende reden om jezelf te kwellen met het opladen, transporteren en lossen van al dat groenafval? 

De versnipperaar die snel kleinere volumes van groenafval (tot 8 cm) voor zijn rekening kan nemen, en zich wel gemakkelijk door tuinen laat loodsen. .

Misschien wordt het tijd om een aanvulling op de grote, industriële versnipperaar te overwegen. 75% van alle groenafval kan op de snoeiplaats worden versnipperd en perfect in de tuin worden gerecycleerd. Hiervoor volstaat reeds een kleine allesversnipperaar zoals de ELIET Vector 4S. Dat is een versnipperaar die snel kleinere volumes van groenafval (tot 8 cm) voor zijn rekening kan nemen, en zich wel gemakkelijk door tuinen laat loodsen. Een compacte maar krachtige versnipperaar die in elk seizoen inzetbaar is en volledig voldoet aan het gebruikscomfort die een tuinprofessional verwacht. Deze versnipperaar zou een meerwaarde kunnen betekenen door zijn multi-inzetbare karakter en gemakkelijke wendbaarheid in zelfs de kleinere tuinen.

De Vector 4S is een allesversnipperaar die perfect in het plaatje van de professionele tuinaannemer past. Tegelijk is deze versnipperaar een compacte budgetvriendelijke machine, die geldt als de beste aanvulling op de grote houtversnipperaar die je als tuinaannemer mogelijks al bezit. 

De machine beschikt over een vlakke invoertrechter met een brede trechterbodem, waar je grote bundels snoeiresten op heuphoogte kan afleggen..

Deze professionele versnipperaar brengt heel wat voordelen met zich mee:

· Compact design
Het compacte formaat van de Vector 4S springt meteen in het oog. Met zijn kleine footprint van 75 cm bij 180 cm neemt de Vector 4S nauwelijks meer plaats in de bestelwagen in dan een professionele grasmaaier. Zo kan hij er misschien meteen een vaste stek verwerven. Het wordt moeilijk om een tuin te vinden waar je met de Vector 4S niet naar binnen kan. Dit maakt de Vector 4S de perfecte machine om dagelijks mee op pad te nemen.

· Verhoogd gebruikscomfort
De Vector 4S is ontworpen met het oog op gebruikscomfort en dat zie je meteen aan het design. Zo beschikt deze machine over een vlakke invoertrechter met een brede trechterbodem waar je grote bundels snoeiresten op heuphoogte kan afleggen. Het groenafval hoef je dus niet al te hoog te tillen. Zoals een tuinaannemer gewoon is op zijn grote versnipperaar, is ook de Vector 4S uitgerust met een invoerwals. Dit herleidt versnipperen voor de bediener tot het neerleggen van snoeival in de trechter; het gecontroleerd doorvoeren naar de messen neemt de invoerwals voor zijn rekening. De bediening is strategisch geplaatst, zodat links- en rechtshandigen hetzelfde comfort genieten.

Het groenafval op voorhand sorteren is niet nodig. Ook niet wanneer er steentjes of ander vreemd materiaal tussen het groenafval raken.

· Ideaal voor alle seizoenen
De Vector 4S is een compacte maar zeer krachtige versnipperaar die in elk seizoen inzetbaar is. De 4S in de naam slaat op ‘4 seizoenen’, waarmee ELIET aangeeft dat de versnipperaar de variatie aan snoeiafval waarmee de tuinaannemer in de verschillende seizoenen geconfronteerd wordt, probleemloos kan verwerken. De Vector 4S zet deze verscheidenheid aan soorten groenafval om naar kleine, snel composterende snippers; of het nu gaat om takken, bladeren, haagscheersel of vochtig snoeiafval. Het groenafval op voorhand sorteren is dus niet nodig! Ook wanneer er steentjes of ander vreemd materiaal tussen het groenafval raakt, is dit geen probleem voor het messensysteem van de Vector 4S. 

· Vier uitvoeringen
De Vector 4S bestaat in vier uitvoeringen. Voor elk wat wils, dus! Kies je voor de Vector 4S STD, dan betaal je voor dit instapmodel de laagst mogelijke prijs, maar dan geniet je niet van het comfort van een invoerwals. Wil je de luxe van zo’n hydraulisch aangedreven invoerwals, dan ga je voor de Vector 4S PRO. Er bestaat ook een PRO versie die zelfrijdend is op wielen: de Vector 4S On Wheels. Dankzij de grote tractiewielen kan de machine zich op eigen kracht laden en lossen, en gemakkelijk door elke tuin rijden. Ben je een tuinaannemer die niet bang is voor uitdagende werklocaties, dan is een versnipperaar met rupsonderstel volledig jouw ding en kom je bij de Vector 4S Cross Country uit.  

Eens je van de ELIET Vector 4S hebt geproefd, valt dit compacte power house niet meer weg te denken uit je dagelijkse machinepark. De Vector 4S kan zeker gelden als de perfecte buddy als aanvulling op de grotere, industriële versnipperaar die enkel van stal komt als er grotere rooiwerken moeten gebeuren.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details