NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Alles voor uw veiligheid en gemak
Met één volle accu kunnen de Wheel Driven machines tot 6 kilometer rijden.

Alles voor uw veiligheid en gemak

Nee, niet elk familiebedrijf is een kleine onderneming die ‘van vader op zoon’ voortkabbelt. Neem nu De Wild: honderd jaar oud, vierde generatie, al ruim vijftig jaar gespecialiseerd in machines en gereedschap voor tuin en park, met de visie strak gericht op circulair groenbeheer. Het bedrijf verdeelt Silky, Okatsune en het eigen merk GTM Professional. Met één dwingende norm: uw veiligheid en gebruiksgemak.

Eind jaren 70 werd – specifiek voor de Belgische markt – dochteronderneming Belgarde opgericht. Met dezelfde visie en missie. Ook hier worden, door middel van een uitgebreid dealernetwerk in zowel Vlaanderen als Wallonië, uitmuntende service én supersnelle leveringstermijnen gerealiseerd. Buiten de Benelux heeft De Wild distributeurs over de hele wereld. Zo heeft het bedrijf ook een vestiging in Costa Rica, die voor de verdeling in Latijns-Amerika zorgt.

Voor wie meer capaciteit nodig heeft, ontwikkelde GTM Professional de 1300-serie.

Robuust en compact

Marketeer Diana de Keijzer: ”Vooral qua houtversnipperaars hebben we een zeer stevige marktpositie uitgebouwd. Dat komt in grote mate doordat onze productspecialisten in ons R&D-centrum in Roosendaal nieuwe ideeën en technologieën naadloos laten samenvloeien. Daar worden onze houtversnipperaars ontwikkeld, vernieuwd én zeer uitgebreid getest. Daarbij staan de gebruiker en zijn veiligheid resoluut centraal. We zorgen ervoor dat onze innovaties het werk van de eindgebruiker vooral gemakkelijker maken. Telkens streven we naar een unieke combinatie tussen robuustheid én compactheid. Want hoe krachtig onze machines ook zijn, ze moeten nog steeds door smalle tuinpoortjes kunnen. Ze zijn overigens in zowat alle combinaties van motoren, onderstellen (wielen/rupsbanden) en uitvoer mogelijkheden te verkrijgen.”

Licht en perfect in balans

Met de 900-serie laat GTM Professional zien dat een professionele houtversnipperaar niet noodzakelijk een grote, zware machine hoeft te zijn. Het voordeel van zo’n compacte machine is dat hij gemakkelijk te bedienen en verplaatsen is door één persoon. De machines uit de 900-serie zijn geschikt voor takdiameters tot 8 centimeter en voorzien van een extra brede invoer voor een hoge werksnelheid.

GTM Professional past op alle houtversnipperaars een rotor-versnippersysteem toe dat mooie snippers oplevert. De messen hebben een lange levensduur en snijden haaks op de takken. Ook het versnippersysteem draagt bij aan de algehele compactheid van deze machines. Het is eenvoudig te bedienen en door de trekkende werking is er geen apart systeem nodig dat de takken naar binnen begeleidt. In de 900-serie is er keuze tussen een standaard of compo-model, en tussen een vaste of draaibare hoge uitvoer. De unieke compo-modellen hebben, naast de hoge uitvoer, ook een lage uitvoer om zachte materialen zoals bladeren en siergrassen te verwerken.

Een uitgebreid aanbod machines voor professionals: de 900- 1300- en 1800-serie.

Veiligheid voorop

Voor wie meer capaciteit nodig heeft maar nog altijd met de machine naar de werkplek wil rijden in plaats van de takken naar de versnipperaar te slepen, heeft GTM Professional de 1300-serie ontwikkeld. Deze machines passen nog altijd door een standaard tuinpoort, maar verwerken dikkere takdiameters en hebben een geavanceerder veiligheidssysteem. Bij het indrukken van de noodstop-beugel rondom de invoer wordt de motor direct gestopt.

Ook in de 1300-serie zijn er diverse modellen, zoals een 2-in-1 compo-machine, een 1300 op rupsbanden of met accu-aangedreven wielen. Als pronkstuk heeft GTM Professional een krachtige 1300 met PTO-aandrijving en een 1800WD die allebei takken tot 12 centimeter kunnen verwerken. Daarmee zijn deze machines niet alleen geschikt voor tuin en park, maar ook voor de bosbouw.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details