NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Alles wat je nodig hebt in één app

Alles wat je nodig hebt in één app

Van tekeningen tot werkinstructies, foto’s, e-mails en urenregistratie

Met behulp van mobiele oplossingen probeert INFOGROEN het werk van tuinaannemers en andere groenprofessionals al meer dan twintig jaar te vereenvoudigen. De multifunctionele Vision-Mobile app is de jongste exponent van die ambitie. “Met Vision-Mobile hebben tuinaannemers alle informatie meteen bij de hand”, aldus John Willemsen, medeoprichter en commercieel directeur bij INFOGROEN.

Tekeningen, werkinstructies, foto’s en e-mails kon je via Vision-Mobile al raadplegen, maar sinds de lancering twee jaar geleden heeft de app niet stilgestaan. Zo voegt INFOGROEN continu nieuwe functies toe, waaronder meest recent nog de planning en verlofaanvraag.

Je verdeelt eenvoudig verschillende rollen, zodat iedereen precies die informatie en functionaliteiten heeft die hij nodig heeft.

Urenregistratie

Een van de belangrijkste functionaliteiten is volgens Willemsen de urenregistratie. “Met Vision-Mobile boek je eenvoudig uren van mensen, machines en materialen. Daarbij maak je meteen een onderscheid tussen productieve en niet-productieve uren zoals reistijd.”

Via de dashboards kan je vervolgens eenvoudig geboekte uren of de openstaande verlofdagen opvolgen. Medewerkers krijgen zo een duidelijk inzicht in hun eigen uren en projectleiders kunnen snel beoordelen hoe een project precies verloopt.

Via Vision-Mobile kunnen complete projectdossiers geraadpleegd worden.

Communicatie troef

Via Vision-Mobile kunnen complete projectdossiers geraadpleegd worden, maar ook communicatie is een centraal onderdeel van de app. “Werfleiders staan via Vision-Mobile snel in contact met zowel het kantoor als de klant. Dat geeft rust: als er een probleem is, zet je de vraag immers gemakkelijk door naar de juiste persoon. En krijgt de planner plots een ziekmelding, dan kan hij de planning meteen via zijn tablet of telefoon aanpassen.”

“De app is geschikt voor iedere medewerker”, benadrukt Willemsen. “Je verdeelt namelijk eenvoudig verschillende rollen in de app, zodat iedereen precies die informatie en functionaliteiten heeft die hij nodig heeft. Daarnaast is Vision-Mobile ook geïntegreerd in de backoffice. Dus of je de app nu op locatie of op kantoor gebruikt: je hebt altijd alle inzichten online bij de hand.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details