Dit artikel is ook in het Nederlands beschikbaar, klik op de button hieronder om naar dit artikel te gaan
Ga naar artikel
Cet article est également disponible en français, cliquez sur le bouton ci-dessous pour accéder à cet article
Aller à l'article
Amerikaanse bouwkwaliteiten Europese specificaties - Keep it Green

NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Amerikaanse bouwkwaliteiten Europese specificaties
Vijf onafhankelijke maaidekken van 68,58 centimeter, met een maaibreedte van 2,74 meter.

Amerikaanse bouwkwaliteiten Europese specificaties

Ondersteuning op alle fronten: een toegewijde gemeenschap

De John Deere 4R-serie tractoren belichamen de fusie van vakmanschap en technologie. Elke compacttractor die de Amerikaanse fabriek van John Deere verlaat en zijn weg vindt naar Europa, is grondig aangepast aan de specifieke eisen van de Europese markt. Van metrische bouten tot emissienormen en veiligheidsvoorzieningen, deze machines zijn klaar voor gebruik.

Voor John Deere is Cofabel/Cobelal in België de exclusieve invoerder en verdeler van landbouwmachines, tuin- en parkmachines en materiaal voor het onderhoud van tuinen, parken en golf- en sportterreinen. “Van advies en verkoop tot onderhoud en reparaties, de eigen Cogabel-sites en lokale dealers staan altijd paraat om te zorgen dat deze topmachines hun werk goed kunnen doen. We maken deel uit van een wereldwijde gemeenschap, waardoor iedereen kan profiteren van zowel lokale betrokkenheid als wereldwijde expertise”,
aldus Sven Vanluyten, area sales manager voor Cofabel/Cobelal.

Strakke contour-opvolging en besturing van maaidekken in bochten.

Niet enkel landbouwmachines

Een gebruikelijke misvatting is dat John Deere enkel krachtpatsers van tractoren voor de landbouw op de markt zet. Maar de 4R-serie tractoren bieden ook voor de professionals in de groene sector geavanceerde functies die het werk gemakkelijker maken. En het zijn daarom niet minder krachtpatsers dan hun grote broertjes. 

“LoadMatch, bijvoorbeeld, zorgt voor een soepele werking door de motorsnelheid aan te passen aan de belasting”, licht Sven Vanluyten toe. “Hitch Assist vereenvoudigt dan weer het gebruik van de hefinrichting aan de achterkant. 

Met deze intelligente functie koppel je werktuigen sneller en veiliger aan de hef. Daarmee kan de bestuurder naast/achter de tractor staan, de machine vooruit en achteruit laten bewegen, én de hef achter opheffen en neerlaten. Bovendien wordt met de optionele zelf-nivellerende Quick-Park-lader en de standaard Air Ride-stoel het werk comfortabel en efficiënt uitgevoerd.”

Breed scala aan accessoires en opties

Dankzij functies zoals eHydro, een elektronische transmissie met drie versnellingen en Twin Touch-pedalen, kunnen de prestaties van de tractor moeiteloos aangepast worden aan verschillende taken. Dit verhoogt de efficiëntie en maakt het werk gemakkelijker en nauwkeuriger. Het hydraulische systeem maakt het dan weer veel eenvoudiger om PTO’s, hefinrichtingen en voorladers aan te drijven. Sven Vanluyten: “John Deere biedt ook een breed scala aan accessoires en opties om een tractor aan te passen aan allerlei specifieke behoeften. Denk aan hef- en trekhaken, voor- en achterspatborden, motor- en kapbescherming, verschillende bandenopties voor diverse toepassingen, en meer.”

Meer tractie en grotere maaimotoren voor maximale capaciteit.

Greenkeepers worden niet vergeten…

“John Deere Golf heeft ook een zeer compleet gamma loop- en zitmaaiers voor greens, fairwaymaaiers, trim-, surrounds- en rough-maaiers… Het Amerikaanse bedrijf heeft bovendien gedurende vele jaren een leidende rol gespeeld op het gebied van connectiviteit voor landbouwmachines. Maar nu kunnen dus ook greenkeepers profiteren van die specifieke voordelen. JDLink fungeert als een krachtige beheertool voor de volledige vloot van machines en biedt gedetailleerde ‘Loc History’-registraties, met nauwkeurige gegevens over het gebruik van de machines, het brandstofniveau en zelfs diagnostische foutcodes.”

“Bovendien is het mogelijk om een ‘geofence’ en een avondklok in te stellen. Beide functies waarschuwen de gebruiker voor verdacht gebruik, wat de beveiliging tegen diefstal aanzienlijk verhoogt. Het beste van alles is dat deze software gratis beschikbaar is, zowel als een handige mobiele app als in een gebruiksvriendelijke browser-gebaseerde versie. Met de wetenschap dat John Deere in de toekomst ook volledig elektrische tractoren en commerciële maaiers op de markt zal brengen, kijken we vol vertrouwen naar wat de toekomst in petto heeft”, aldus Sven Vanluyten.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details