NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Amerikaanse maaiers maken het mooie weer
De handige Encore Arrow.

Amerikaanse maaiers maken het mooie weer

In nauwe samenwerking met hun dealernetwerk wisten ze zich snel op te werken tot de referentie op vlak van duurzame, krachtige en betrouwbare zitmaaiers voor een gevarieerd professioneel gebruik.

Encore ‘zero turn’ maaiers zijn extreem duurzaam en robuust dankzij het gebruik van  hoogwaardige componenten en hun gelast stalen frame en maaidek. Dit alles leidt tot een lange levensduur, die zich vertaalt in een waarborg van tien jaar.

Het gamma omvat vier versies met Kawasaki FR/FX motoren van 18,5 tot 23,5 pk. Zo is er een passend model beschikbaar voor elke toepassing. Hun Hydro Gear ZT of EZT transmissie verzekert een vlotte en comfortabele actie. Tevens zijn alle machines standaard voorzien van een mulching maaidek, met zowel de hoogste als de laagste maaihoogte op de markt. Dit is tijdsbesparend omdat er meer tijd tussen twee maaibeurten gelaten kan worden. Hun brede aandrijfwielen zorgen voor een optimale tractie, en de compacte frontwielen staan in voor een ongehoorde wendbaarheid. Ook op vlak van snelheid zijn ze koplopers: ze laten snelheden toe van 11-20 km/uur, afhankelijk van het model. Ook bij deze topsnelheden boeten ze niets in aan efficiëntie. Encore maaiers zijn extreem wendbaar en vlot te bedienen, met veel aandacht voor comfort en gebruiksgemak.

Het complete Encore gamma.

Perfecte mix 

Het Encore gamma maaiers werd alvast bijzonder positief ontvangen door de professionele doelgroep, die de machines unaniem omschrijft als een perfecte mix van betaalbaarheid en kwaliteit zonder compromissen.

Herco Machinery voorziet de veeleisende groenprofessional van een variëteit aan performante machines voor de aanleg en het onderhoud van groene zones en bossen. Als sterk groeiend familiebedrijf staan ze in voor import en distributie van  topmerken, waaronder Peruzzo, Farmtrac en Balfor.

Voor prijzen, specificaties en regionale dealers kunt u steeds terecht op www.herco-machinery.com   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details