NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Besturing van Husqvarna-robotmaaiers met IFTTT via de Automower® Connect-app

Besturing van Husqvarna-robotmaaiers met IFTTT via de Automower® Connect-app

Husqvarna laat weten dat eigenaars van een Husqvarna Automower® hun robotmaaier voortaan kunnen besturen via de app Automower® Connect die compatibel is met het integratieplatform IFTTT (afkorting voor “If This Then That”). Hierdoor kunnen huiseigenaars met een Husqvarna Automower®-robotmaaier en de app Automower® Connect het maaiproces aanpassen aan de weersverwachtingen en geplande activiteiten in de agenda.

Husqvarna-robotmaaiers

Husqvarna, wereldleider in robotmaaiers, zet opnieuw een stap vooruit op het gebied van grasmaaien. Voortaan zullen gebruikers van de Husqvarna Automower® hun robotmaaier kunnen koppelen met andere slimme producten en diensten met IFTTT-functies in de mobiele app Automower® Connect. Zo is het mogelijk een koppeling met een weerapp te gebruiken die, indien geactiveerd, de Husqvarna-robotmaaier alleen laat maaien als de weersverwachting ideaal is.

Bovendien kan de gebruiker de koppeling met de agenda activeren, die de robotmaaier binnenhoudt als er een bepaald sleutelwoord voorkomt in de agenda van de klant. Voorbeelden van sleutelwoorden zijn “Besproeien” of “voetbalwedstrijd op zondag”.

 “We zien dat steeds meer klanten gebruikmaken van slimme diensten om hun Husqvarna-robotmaaiers te besturen. Dit is een aanvulling op ons aanbod van spraakgestuurde smart home-diensten en biedt een hoger niveau van automatisering. Via IFTTT bieden we onze klanten meer controle over de Automower®-ervaring en de mogelijkheid om deze aan te passen aan hun persoonlijke situatie en behoeften. We zullen almaar meer verbindingsmogelijkheden toevoegen om onze gebruikers nog meer flexibiliteit te bieden”, zegt Linda Lindqvist, Product Manager Concept & Solutions, Husqvarna.

Husqvarna-robotmaaiers

Hoe werkt het?

De slimme IFTTT-functionaliteit is nu beschikbaar in de app Automower® Connect. IFTTT-koppelingen zijn beschikbaar via het tabblad ‘Smart Home’ in Automower® Connect. Zodra u op de knop ‘verbinden’ hebt gedrukt, is de koppeling met de Automower® tot stand gebracht. Op dit moment zijn de slimme koppelingen in Automower Connect alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers. Deze koppelingen werken zowel met Husqvarna Automower® X-line-modellen als met modellen die zijn uitgerust met een Automower® Connect-kit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details