NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Bobcat heeft nu ook een kruiwagen vervangende minirupslader: de MT100
De E88 werd ontworpen met de machinist als uitgangspunt. De cabine biedt dan ook veel been- en hoofdruimte, brede deuren en een opstap met antislip.

Bobcat heeft nu ook een kruiwagen vervangende minirupslader: de MT100

Competitieve 8-tonner E88 is een echte primeur

Voor Vangaever is het een extra mooi jaar, nu de Bobcat-invoerder niet alleen de kruiwagen vervangende minirupslader MT100 in het programma heeft opgenomen, maar ook een echt primeur kan laten zien: de nieuwe rupsgraafmachine E88.

Met de toevoeging van de E88 aan de R2-serie gaat Bobcat de strijd aan in de populaire 8 tons gewichtsklasse. Dat gebeurt met een viercilinder Stage V motor die 48,5 kW (65 pk) vermogen levert. Daarnaast biedt de E88 een uitstekende stabiliteit, forse uitbreekkracht plus hefvermogen en zijn er nieuwe functies en opties, zoals een kantelkoppelingfunctie en een vijfde hydraulische functie. De E88 werd ontworpen met de machinist als uitgangspunt. De cabine biedt dan ook veel been- en hoofdruimte, brede deuren en een opstap met antislip. In de cabine vinden we een 5 of optioneel 7 inch touchscreen, waarop ook het beeld van de optionele achteruitrijcamera is te zien. Aangezien de stoelverstelling onafhankelijk werkt van joysticks en armsteunverstelling is hij gemakkelijk aan te passen aan lengte en gewicht van de machinist. De besturing is soepel dankzij een nieuwe generatie hydraulische bedieningsklep.

De lage bodemdruk maak de MT100 ideaal voor inzet op kwetsbare grasoppervlakken en bestratingen.

De E88 is uit te rusten met een standaard of een lange lepelsteel. De maximaal vijf hydraulische functies maken in combinatie met de bekroonde A-SAC-technologie (dat is de geavanceerde en selecteerbare hulphydrauliekbediening) een breed scala aan aanbouwdelen mogelijk, waardoor deze 8 tons rupsgraafmachine een uitstekende ‘werktuigdrager’ genoemd mag worden.

Minirupslader MT100

De splinternieuwe minirupslader MT100 is ontworpen is als alternatief voor zwaar werk met kruiwagens, schoppen en andere handwerktuigen. Hij heeft een hefvermogen van 460 kg (485 kg bij ballast achterop), hefhoogte van 2057 mm, een kiplast van 1314 kg (1387 kg) en weegt zelf ruim 1,5 ton. Op minimale breedte van 900 mm rijdt hij met gemak door poorten, deuropeningen en andere smalle doorgangen. Dankzij de bodemdruk van 36 kPa (5,25 psi) biedt het standaardrupswerk van 180 mm breedte goede bescherming voor de meeste grasoppervlakken en bestratingen. De MT100 als Wide Track is slechts 1044 mm breed. De optionele 250 mm brede rupskettingen verlagen de bodemdruk tot slechts 30 kPa en maken de machine nog stabieler. De bodemvrijheid is een flinke 205 mm.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details