NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
CEBEKO staat voor ‘performant machinery’ – Blijven investeren om hoge toppen te scheren
CEBEKO en Yanmar willen intensiever gaan inzetten op bandenkranen en wielladers.

CEBEKO staat voor ‘performant machinery’ – Blijven investeren om hoge toppen te scheren

Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven: CEBEKO heeft de geschikte machine voor u. Dankzij eigen transport- en servicemogelijkheden gaat dat snel en zorgvuldig. De vloot van ruim 300 machines werd bovendien vernieuwd én uitgebreid, want de klant blijft koning.

Klantentevredenheid

Ondanks de uitdagingen die de coronacrisis met zich mee brengt, kiest CEBEKO ervoor om verder te investeren. “Het blijft van groot belang om te investeren in functie van de noden van onze klanten, om zo een optimale klantenondersteuning te bieden”, vertelt Tom Dekoninck, zaakvoerder van CEBEKO. “Met een enthousiast team van 25 medewerkers voorzien wij elke klant van een gepaste oplossing. Indien nodig, komen wij graag ter plaatse voor persoonlijk advies.”

Zo werd onder meer het grondverzetaanbod aangevuld met extra 15 ton rupskranen. De CASE CX145D SR is een compacte machine in zijn gewichtsklasse, met een zeer grote hefcapaciteit. Dit grondverzetaanbod wordt regelmatig vernieuwd door hun trouwe samenwerking met Yanmar. CEBEKO en Yanmar willen bovendien intensiever gaan inzetten op bandenkranen en wielladers. Hiervan zullen er dus heel wat nieuwe exemplaren in de verhuurvloot verschijnen. 

CEBEKO investeert in een reeks hybride schaarliften.

Sky-high investeringen

Verder werd in de voorbije maanden ook het gamma hoogwerkers en schaarliften vernieuwd en uitgebreid. We zetten graag enkele van deze toevoegingen in de kijker.

Emissiebeperking is een brandend actueel thema en daarom koos CEBEKO ervoor te investeren in enkele Genie schaarliften. Deze hybride schaarliften met een werkhoogte van 14 meter zijn voorzien van steunpoten. De combinatie van een dieselmotor en een elektrische motor maakt deze schaarlift niet alleen milieuvriendelijk, maar ook geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Ook nieuw in het machinepark is de Manitou MRT 2550+, een roterende verreiker die vijf ton (!) naar een hoogte van 25 meter kan brengen. De machine kan uitgerust worden met een gloednieuwe uitklapbare werkkooi met een laadvermogen van maar liefst 1.000 kilo.

De TR 28 J D4WD is momenteel de hoogst en verst reikende telescoophoogwerker op rupsen, met een werkhoogte van 28 meter. Deze hoogwerker is ideaal voor onderhoudswerkzaamheden aan bijvoorbeeld het dak van een appartementencomplex of loods.

De JLG E600JP is de grootste elektrisch aangedreven telescoophoogwerker in de branche met een werkhoogte van 20 meter. De hoogwerker is emissievrij en geluidsarm en kan hierdoor gebruikt worden voor binnenwerk in magazijnen, werkplaatsen en fabrieken.

Deze telescoophoogwerker heeft een werkhoogte van maar liefst 58 meter.

Een indrukwekkende toevoeging aan het gamma is de JLG 1850SJ. Deze telescoophoogwerker met een werkhoogte van maar liefst 58 meter is de hoogste zelfrijdende hoogwerker ter wereld. De 1850SJ is bovendien zeer snel op volle hoogte en de assen kunnen in één minuut worden uitgeschoven of ingetrokken.

Vorig jaar koos CEBEKO ervoor om ook spinhoogwerkers toe te voegen aan het verhuurassortiment. Deze werden zeer goed onthaald, waardoor er extra Hinowa spinhoogwerkers van 20 en 26 meter werden aangekocht. Deze hoogwerkers op rupsen kunnen gebruikt worden in nauwe ruimtes en zelfs op hellingen. Dankzij de steunpunten worden de machines steeds waterpas gezet.

CEBEKO luistert naar de vraag van de klanten door te investeren in Jekko hijskranen, een nieuwe categorie in de verhuurvloot. De Jekko SPX 527 CDH, met een hefvermogen van 2,7 ton, is een uiterst flexibele en allround inzetbare kraan. Met een breedte van 110 centimeter is deze hijskraan op rupsen smal genoeg om door nauwe doorgangen te geraken.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details