NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
De gedeelde waarden van Heusdens en Schäffer
Heusdens Schäffer is hét aanspreekpunt voor klanten in verschillende sectoren.

De gedeelde waarden van Heusdens en Schäffer

Elektrische knikwiellader 23e/24e

Twee familiebedrijven die kwaliteit en betrouwbaarheid als hoekstenen van hun activiteiten vooropstellen. Dat zijn Heusdens en Schäffer. Voeg daar de absolute wil om uitstekende service te leveren aan toe, en je hebt de perfecte match!

Als innovatieve marktleider in België is Heusdens Schäffer hét aanspreekpunt voor klanten in verschillende sectoren. Zowel landbouwers als aannemers, wegenbouwers, tuin- en parkaanleggers, gemeentes en paardenmaneges kunnen er terecht voor professionele wielladers. Om klanten 24/7 de best mogelijke service te bieden worden er bovendien dagelijks grenzen verlegd.

Duurzame onderneming

Heusdens Schäffer werkt voortdurend aan manieren om zowel de machines als het bedrijf duurzamer te maken. Zo kent het assortiment knikwielladers ondertussen al wat elektrische varianten en maakt het bedrijf gebruik van zonnepanelen om in de eigen stroom te voorzien. Daarnaast zijn afvalverwerking en -sortering belangrijke punten in de onderneming.

De nieuwe 23e/24e is een volledig elektrische knikwiellader met emissievrije werking.

Emissievrij, aangedreven door lithium-ion technologie

De nieuwe 23e/24e is een volledig elektrische knikwiellader met emissievrije werking, waardoor uitlaatgassen nu tot het verleden behoren. De schone lucht en het extreem lage geluidsniveau zorgen ervoor dat de 23e/24e ook in stallen, schuren, opslagplaatsen en magazijnen, kortom overal, optimale werkzaamheden kan uitvoeren. Aan de buitenkant is de machine vergelijkbaar met de 2345, het succesvolle model met een vermogen van 45 pk uit de 2,3 ton klasse.

Dankzij het lage eigengewicht van 2.300 kg kan de elektrische wiellader makkelijk van de ene naar de andere locatie worden vervoerd op een trailer. De 23e/24e is de enige elektrische wiellader die een snelheid van 20 km/u haalt en heeft daarbij ook de snelste acceleratie. Hierdoor is deze machine een plezier om mee te rijden. Hij heeft, met andere woorden, alles wat u nodig heeft om krachtig werk te leveren.

In een notendop

  • 100% emissievrij
  • Efficiënte hoogspanningstechnologie, hydraulica en aandrijving
  • Ingebouwd oplaadsysteem, 230V/16A
  • Energierecuperatie
  • Lagere onderhouds- en bedrijfskosten  

HEUSDENS-SCHÄFFER – Stand 2103
www.schaffer.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details