NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
De ideale gelegenheid om klanten in de watten te leggen
Als productiebedrijf is het belangrijk om over de ervaringen van klanten te kunnen spreken.

De ideale gelegenheid om klanten in de watten te leggen

De groensector groeit en bloeit. En op Green-expo wordt ook al naar de uitdagingen van morgen gekeken. Op de enige Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg zullen heel wat professionals te vinden zijn, van tuinaannemers tot overheidsgroendiensten, en van tuin- en landschapsarchitecten tot retailers. Ook de Gebroeders Geens tekent present.

Marleen Geens, communicatie & marketing Gebroeders Geens: “Vakbeurzen zijn voor een bedrijf als het onze zeer belangrijk om nieuwe contacten te leggen. Potentieel geïnteresseerde professionals die ons nog niet kennen of er nog niet toe kwamen om eens stil te staan bij onze twee krachtpatsers, Knikmops & Rollmops. En natuurlijk is dit ook de ideale gelegenheid om onze bestaande klanten in de watten te leggen.”

Tijdens de beurs worden de zuinige elektrische knikladers in de kijker gezet.

“Als productiebedrijf is het voor ons erg belangrijk om over de ervaringen van onze klanten te kunnen spreken. Want enkel zo krijgen we de mogelijkheid om onze producten verder te verbeteren en te perfectioneren. We zullen tijdens de beurs ook onze zuinige elektrische knikladers in de kijker zetten. Met de gekende Knikmopskracht, maar zonder emissie!”  

GEBROEDERS GEENS N.V. – Stand 4122
www.knikmops.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details