NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
De oplossing voor grote keerwanden
Old World is een gladde keermuurblok met afgeschuinde randen. Deze structuur kan gebruikt worden om een vintage industrieel gevoel na te bootsen of een eigentijdse setting waar strakke rechte lijnen gewenst zijn.

De oplossing voor grote keerwanden

CBS Beton uit Wielsbeke heeft een nieuwe oplossing uitgewerkt voor grote keerwanden. Het systeem is gebaseerd op de beproefde ReCon Walls prefabblokken en werd ontwikkeld door het CBS ReCon Walls team. Zoals steeds bij het bedrijf betreft het hier een uitzonderlijke oplossing, die functioneel, praktisch, flexibel en esthetisch verantwoord is, en die op lange termijn meerwaarde creëert voor het keermuurproject van de klant.

Graniet is misschien wel de meest bekende natuursteen op aarde. De look van North Shore Granite is bijna niet te onderscheiden van verweerde natuursteen.

Perfecte integratie

Het ReCon Walls gamma wordt toegepast daar waar een keermuur perfect dient geïntegreerd te worden in de bestaande natuurlijke omgeving. Het grote voordeel van het systeem is de flexibiliteit bij verschillende hoogtes of bij glooiende landschappen, bochten en watertoepassingen.

Bij ReCon Walls begrijpen ze dat goede producten voor zelfdragende keermuren alleen niet volstaan. Daarom combineren ze hun uitgebreide systeem voor keermuren met kennis, hulpmiddelen en tests die ervoor zorgen dat er een oplossing voor de hele muur wordt aangeboden, en niet enkel een goed blok. ReCon Walls beroept zich op zijn kennis en ervaring om zijn klanten op vlak van keermuren een kwalitatieve oplossing te bieden die zowel esthetisch is als technisch perfect ontworpen, ofwel als pure zwaartekracht ofwel als geogrid versterkte keerwand.

Rustic zorgt met zijn natuurlijke grijze betonafwerking voor een fantastisch ogende keermuur. Dit, gecombineerd met verschillende varianten leidt tot een natuurlijk en willekeurig patroon.

Afmetingen en structuren

We hebben verschillende soorten texturen en afmetingen. Het volledige blok heeft een oppervlak van 0,5 m² en kan 60 cm tot 210 cm diep zijn. Het gewicht varieert daardoor tussen 635 kg en 1860 kg. ReCon Walls biedt ook tal van aanvullende vormen en groottes, waaronder halve blokken, hoekblokken, topblokken en afdekblokken, waardoor elke mogelijke wandgeometrie kan worden gerealiseerd.  De verschillende texturen op de zichtzijde en de variatie binnen de structuur van het zichtvlak geven aan de muur het aspect van een natuurlijke wand.

LeSueur County Limestone dankt zijn naam aan de natuurlijke kalksteen die te vinden is aan de oevers van de Minnesota rivier, maar ook overal in Europa.

Wenst u reeds meer informatie omtrent dit nieuwe gamma, dat kan. Contacteer onze Sales Manager Geert Rombaut via mail: [email protected] of telefonisch op het nummer: 0496 / 53 07 65.

Vergeet vooral niet onze website te bezoeken www.reconwalls.eu zodat u al enig idee hebt wat ons nieuwe gamma inhoudt.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details