NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
De toegangspoort tot uw project
Een prachtig tuinproject waaraan veel denk-, wroet- en plantwerk voorafgegaan is, verdient een mooie opener.

De toegangspoort tot uw project

Het belang van kwalitatieve materialen en vakmanschap

Een prachtig tuinproject waaraan veel denk-, wroet- en plantwerk voorafgegaan is, dat verdient een mooie opener. En dus zijn toegangspoorten en omheiningen allerminst bijzaak. Al vanop de straat zetten zij de toon van het project. Een gepaste oplossing doet het tuinproject stralen, maar net zozeer kunnen een minderwaardig product of imperfecte plaatsing het verkeerde beeld scheppen. Daarom zet SEGAF zich al sinds 1931 in voor levering en bovenal kwalitatieve installatie van een compleet gamma aan toegangs- en omheiningsoplossingen.

SEGAF investeert continu en gericht in duurzame materialen.

Particuliere tuin, bedrijfsterrein, industriële site of overheidsproject? Eenvoudige omheining of net een volledig geautomatiseerde en beveiligde draai- of schuifpoort op maat? Het Belgische familiebedrijf SEGAF zet zich in voor elk project, groot of klein, waarin poorten, omheiningen, hekwerk, slagbomen, toegangscontrole of andere vormen van low of high security perimeterbeveiliging een rol spelen. Geen wonder dus dat de medewerkers vanuit Kortemark jaarlijks naar zo’n duizend werven over het Belgische grondgebied uitrijden. 

Waarom een gespecialiseerde partner?

Het plaatsen van poorten en omheiningen is een stiel op zich. Denk dus niet dat het volstaat om ze zomaar even in de grond te duwen. Als toegangspoort maar ook afbakening van het terrein moeten ze vooral stevig, veilig en betrouwbaar geplaatst worden. 

Er mogen zich in de omheining geen zwakke plekken voordoen en ook de poort moet perfect op de naastliggende omheining of beplanting aansluiten. Daarenboven moet een poort vlot en feilloos lopen, mag ze in geen geval over de grond slepen of ergens tegenaan botsen en moet de automatisatie, indien van toepassing, altijd perfect werken. Voor wie zich in de eerste plaats op groenaanleg of grondwerken wil concentreren, zijn dat misschien net iets te veel extra aandachtspunten of kopzorgen. Een gespecialiseerde partner zoals SEGAF neemt die op een betrouwbare manier uit handen.

De SEGAF montageploegen en elektrotechniekers beheersen alle finesses van het vak, inclusief die van geautomatiseerde toegangsoplossingen.

Klant en tuinaannemer, volledig ontzorgd

Om zowel eindklant als tuinaannemer volledig te ontzorgen combineert SEGAF kwalitatieve producten met een absolute focus op vakmanschap. Elk project wordt van a tot z opgevolgd, van initiële vraag en deskundig advies over transparante offerte, duidelijke communicatie en planning, tot jaarlijks onderhoud en interventies. Dat gebeurt niet alleen via één centrale contactpersoon per project, zodat de klant altijd weet bij wie hij terechtkan, maar bovenal en altijd volgens de regels van de kunst. 

Als tuinaannemer hoef je je dus niet blind te staren op de mechanische en eventuele elektrische bijzonderheden van de poort of complexe programmaties van het toegangs- en beveiligingssysteem…: dat werk wordt door specialisten in een mum van tijd geklaard. En treden er ooit toch problemen op of moeten de functionaliteiten uitgebreid worden? Dan staat SEGAF zelf in voor onderhoud en depannage. Zelfs wanneer de omheining naast de poort pas in een later stadium van het project of door een andere aannemer geplaatst wordt, maakt SEGAF het verschil. In zo’n geval zal men de nieuwe poort bijvoorbeeld al meteen van de juiste aansluitingsprofielen voorzien.

Als afbakening van het terrein moet een omheining vooral stevig, veilig en betrouwbaar geplaatst worden.

Vakmanschap boven alles

Hoe SEGAF dat klaarspeelt? Door continu en gericht te investeren in duurzame materialen en uitgebreide functionaliteiten enerzijds, en in bedreven en gedreven mensen anderzijds. Vakmanschap is dan ook hét kernwoord van het bedrijf, en de dertien montageploegen en vijf elektrotechniekers – allen VCA-gecertificeerd – beheersen alle finesses van het vak, inclusief die van geautomatiseerde toegangsoplossingen, hoe eenvoudig of complex ook. Dat bewijzen ze alvast graag in uw volgende project!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details