NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Deluxe keerwanden voor tuinaanleg
Dankzij de gladde afwerking aan beide zijden zijn de elementen multi-inzetbaar.

Deluxe keerwanden voor tuinaanleg

Esthetisch en multi-inzetbaar

Op Green stelt Cobefa een nieuw product voor, speciaal ontwikkeld voor tuinen waarin techniek en esthetiek met elkaar verweven moeten worden. De betonnen L-keerwand Deluxe is namelijk niet alleen in staat om kleine en grote hoogteverschillen in de tuin op te vangen, maar laat zich dankzij de gedetailleerde vormgeving en onberispelijke afwerking vooral ook graag zien.

Het in Komen gevestigde Cobefa is een familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in de productie van betonelementen voor zowel land- en tuinbouw als grond- en infrastructuurwerken. Een dagelijkse controle van de betonsamenstelling en maatvastheid, duurzaamheid en afwerking waarborgt de kwaliteit van de producten, terwijl een team van geëngageerde sector- en regioverantwoordelijken de kwaliteit van de service bewaakt. Vanuit die persoonlijke aanpak en aandacht voor de noden van de sector ontstonden onlangs ook de L-keerwanden Deluxe.

Esthetische oplossing

De nieuwe L-keerwanden werden ontwikkeld met de strenge esthetische eisen in de tuinaanleg in het achterhoofd. Op plaatsen waar de keerwand zichtbaar blijft of meerdere niveauverschillen overbrugd moeten worden, zorgen deze nieuwe elementen namelijk voor een uiterst strakke oplossing. Zo werd er bijzondere aandacht besteed aan de betonsamenstelling en kregen beide zijden een gladde afwerking. 

De vlakke aansluiting vereenvoudigt de plaatsing en verzekert een mooie eindafwerking, ook op kopse kanten.

Daarnaast zijn de modules voorzien van een vlakke aansluiting in plaats van de reguliere groef-groef- of tand-groefverbinding, en heeft elk element, ongeacht de afmetingen, een constante wanddikte van 12 cm. Dat betekent dat ook elementen van verschillende hoogtes op esthetische wijze met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Technisch veelzijdig

Dankzij de constante wanddikte en de uniforme gladde afwerking kunnen de elementen op diverse manieren toegepast en gecombineerd worden, terwijl de vlakke aansluiting de plaatsing vereenvoudigt. Ook het hefsysteem blijft de ergonomie van de tuinaanlegger indachtig.

Op vandaag zijn de keerwanden beschikbaar in hoogtes van 50 tot 150 cm, maar in de loop van 2022 wordt het gamma nog verder uitgebreid tot hoogtes van 200 cm.  

COBEFA – Stand 1436
www.cobefa.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details