NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Een hoogwaardig verhuurassortiment voor al je projecten
Geen enkel project is hetzelfde. CEBEKO zorgt ervoor dat men de juiste machine op het juiste moment kan inzetten.

Een hoogwaardig verhuurassortiment voor al je projecten

De verhuur van bouwmaterieel wint nog steeds terrein. CEBEKO heeft als partner in compacte bouw- en grondverzetmachines doorheen de jaren een sterke reputatie opgebouwd. Dit mede dankzij hun merkenportefeuille met gerenommeerde topmerken. Hun jonge en uitgebreide vloot bestaat onder meer uit hoogwerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, minigravers en diverse andere grondverzetmachines. Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, voor alles is er een gepaste oplossing.

Geen enkel project is hetzelfde. Bovendien hebben bepaalde sectoren te maken met seizoenswerk. CEBEKO zorgt ervoor dat je de juiste machine op het juiste moment kan inzetten. Ervaren chauffeurs leveren deze stipt op de aangewezen locatie zodat er steeds snel en efficiënt kan gewerkt worden. Er komen overigens geen onnodige kosten bij kijken voor machines die niet in gebruik zijn. Indien er door omstandigheden (bij slecht weer bijvoorbeeld) enkele dagen niet kan gewerkt worden, dan is er de mogelijkheid een huurstop in te lassen. 

CEBEKO beschikt over een uitgebreide verhuurvloot met onder meer een ruime keuze aan hoogwerkers.

Up-to-date machines van topmerken 

Bij het samenstellen van de verhuurvloot kiest CEBEKO uitsluitend voor gerenommeerde topmerken met oog voor kwaliteit en veiligheid. Als officieel dealer-invoerder van diverse merken heeft CEBEKO de mogelijkheid om hun machinepark continu te vernieuwen. Met de interne hersteldienst ben je als klant bovendien zeker van een up-to-date, gekeurde machine die aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet.

Advies en service op maat 

Met ruim 35 jaar ervaring denkt CEBEKO steeds mee met de klant. Open communicatie en een persoonlijke aanpak zorgen voor een superieure klantenbeleving. De klant krijgt deskundig advies over de gepaste machine en bijhorende aanbouwdelen. Als er sprake is van een defect dan kan er vrijwel meteen een servicetechnieker ter plaatse komen op de gewenste locatie. Kan de machine niet meteen hersteld worden? Dan wordt er onmiddellijk een vervangmachine voorzien.

Sky-high verhuuraanbod 

CEBEKO beschikt over een uitgebreide verhuurvloot met onder andere een ruime keuze aan hoogwerkers. Zo kan je onder meer knik- of telescoophoogwerkers huren op rupsen of op banden, diesel of elektrisch. De keuze van een hoogwerker is steeds afhankelijk van de werkhoogte, het bereik en de soort ondergrond waarop er gewerkt wordt.  

Binnenwerk moet veelal met elektrische hoogwerkers gebeuren. Ze zijn namelijk geluidsarm en emissievrij. Diesel hoogwerkers kunnen dan weer opgedeeld worden in verschillende categorieën: knikhoogwerkers, telescoophoogwerkers en rupshoogwerkers. De werkhoogtes variëren van 12 tot maar liefst 58 meter. Voor werken op de openbare weg of in een stedelijke omgeving zijn hoogwerkers op bestelwagen de ideale oplossing. 

Door de rupsbanden en stempels kunnen de Hinowa-spinhoogwerkers ingezet worden voor werkzaamheden op ruwe ondergronden of hellingen.

Compacte Hinowa spinhoogwerkers 

Als een van de grootste verhuurders van Hinowa spinhoogwerkers in België heeft CEBEKO een uitgebreid gamma met diverse werkhoogtes. Ook de Hinowa Spa Lightlift 33.17 Performance IIIS spinhoogwerker met een werkhoogte van 33 meter maakt nu deel uit van het aanbod. Deze compacte en krachtige hoogwerkers kunnen perfect ingezet worden op kleine (bouw)percelen of moeilijk bereikbare plaatsen. Met hun beperkte breedte passen ze zelfs door een deuropening. 

De Lightlift Performance-reeks zorgt voor automatische afstempeling en nivellering met één enkele druk op de knop. Door de rupsbanden en stempels kunnen de hoogwerkers ingezet worden voor werkzaamheden op ruwe ondergronden en zelfs op hellingen. Een belangrijke innovatie van de nieuwe PERFORMANCE IIIS serie is de hoge belastbaarheid van 230 kilogram in de mand. Dit maakt de hoogwerkers uiterst geschikt voor het snoeien van bomen, schilderwerk, reinigen van gevels, onderhoud van daken en zoveel meer.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details