NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Een mooi verzorgde grasmat? Kärcher’s LTR accu-kantentrimmers doen het in een handomdraai!

Een mooi verzorgde grasmat? Kärcher’s LTR accu-kantentrimmers doen het in een handomdraai!

Intens groen en stevige stengels: een mooi verzorgde grasmat is de blikvanger van elke tuin. Voor het onderhoud van elk groen stukje moet men echter niet alleen handig zijn maar ook over de juiste tools beschikken. De 3 accu-kantentrimmers uit de LTR-serie van Kärcher verschillen van elkaar in spanning en maaicirkel, maar hebben één ding gemeen: zelfs lang gras en hardnekkig onkruid op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen eenvoudig verwijderd worden.

pic_200323_karcher_kantentrimmer_1-kopieren

Kärcher brengt 3 nieuwe LTR accu-kantentrimmers op de markt. De apparaten maken allemaal deel uit van het ‘Kärcher Battery Platform’.

 

pic_200323_karcher_kantentrimmer_4-kopieren

Met de uitklapbare beschermbeugel op de LTR 18-30 en LTR 36-33 kan het gras langs bloembedden zorgeloos getrimd worden.

 

Voor elke klus het juiste apparaat

De LTR 18-25 Battery beschikt over een 18V-batterij en een maaicirkel van 25 cm; bij de LTR 18-30 Battery is dit 30 cm. Het bijzondere aan beide modellen: de trimkop kan 180° gedraaid worden, zodat de snijdraad het gazon loodrecht raakt en het gras uiterst nauwkeurig verwijdert. De LTR 18-30 Battery heeft bovendien een uitklapbare beschermbeugel, waardoor het gras ook perfect langs bloembedden en bomen getrimd kan worden. Bovendien kan de maaihoek van de kop zonder gereedschap in 3 standen ingesteld worden, zodat er bijvoorbeeld gemakkelijk onder obstakels gemaaid kan worden.
De LTR 36-33 Battery met 36V-batterij is een echte krachtpatser die ook lang gras en wild kruid moeiteloos verwijdert. De maaicirkel kan ingesteld worden tussen 28 en 33 cm. Tijdens het maaien kan het toerental eenvoudig aan de omstandigheden aangepast worden. En dankzij de instelbare? schacht kan men het toestel makkelijk vervoeren en opbergen.

pic_200323_karcher_kantentrimmer_2-kopieren

De accu-kantentrimmers van Kärcher onderscheiden zich door hun efficiënt maaisysteem, zelfs bij hoog gras en hardnekkig onkruid.

 

Efficiënt en ergonomisch

De 3 accu-modellen van Kärcher onderscheiden zich door hun efficiënt maaisysteem. De gedraaide draad is duurzaam en robuust, een grote troef bij contact met harde materialen zoals houtsnippers. Bovendien wordt de draad bij elke ingebruikname automatisch een beetje langer gemaakt en hoeft hij niet handmatig verlengd te worden. Daarbovenop zijn de apparaten erg gebruiksvriendelijk. Zo staan de telescoopsteel (LTR 18-30 Battery), de ergonomische handgreep en de verstelbare tweede handgreep (LTR 18-30 en LTR 36-33) garant voor een rechte en rugvriendelijke houding, ongeacht de lichaamslengte en duur van de werkzaamheden. Een trimmes is als optioneel accessoire verkrijgbaar voor de 3 apparaten.

pic_200323_karcher_kantentrimmer_3-kopieren

Bij de 18V-modellen kan de trimkop 180° gedraaid worden, zodat de snijdraad het gazon loodrecht raakt en het gras uiterst nauwkeurig verwijdert.

 

pic_200323_karcher_kantentrimmer_6-kopieren

In de accu-kantentrimmers van Kärcher kunnen trimmessen gebruikt worden. Deze zijn als optioneel accessoire verkrijgbaar.

 

Kärcher Battery Platform

Het Kärcher Battery Platform omvat 2 batterijplatformen met steeds meer apparaten: van hogedrukreinigers en bladblazers tot multifunctionele alleszuigers. Zowel de compacte 18V-batterijen als de krachtige 36V-batterijen zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteiten, zodat een breed toepassingsgebied bestreken wordt. Het bijzondere: de batterijen zijn 100% compatibel met alle Kärcher-apparaten uit dezelfde spanningsklasse, ongeacht of ze nu behoren tot het Home & Garden-assortiment of het Professional-assortiment. Een unique sellingpoint van de Kärcher-batterijen is het LCD-scherm met ‘Real Time Technology’, dat naast de resterende batterijcapaciteit ook de resterende loop- en laadtijd van het toestel in minuten aangeeft. De behuizing van de batterijen is uiterst stootvast en overeenkomstig beschermingsklasse IPX5 stof- en spatwaterdicht. Dankzij het efficiënte temperatuurbeheer leveren de batterijen ook bij intensief gebruik een uitstekend vermogen. Hierbij beschermt de slimme celmonitoring tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Als een apparaat langere tijd niet gebruikt wordt, zorgt de procesgestuurde, automatische opslagmodus van de Battery Power-batterijen voor een lange levensduur van de cellen.

Benieuwd naar de nieuwe accu-kantentrimmers van Kärcher?https://www.kaercher.com/be/online-shop.html

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details