NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Gazons in topvorm,  het hele jaar door

Gazons in topvorm, het hele jaar door

Natte winter of droge zomer, iedere klant droomt van een gazon dat zich het hele jaar door op z’n best toont. Aan u om die droom waar te maken. Dat doet u samen met Greenex uit Hamme. De beroepshandel heeft alles in huis om gazons netjes aan te leggen, én ze zo te houden. Ook in periodes van langdurige droogte.

Zaden of zoden?

Voor de aanleg van gazons hebt u bij Greenex de keuze uit graszaden of -zoden. Alle graszadenmengsels van Barenburg en DCM zijn ruim op voorraad, en graszoden bestelt u al vanaf 1 m2. Het bedrijf werkt daarvoor met een vaste afhaaldag. Voor woensdagmiddag besteld, betekent altijd op vrijdag in huis. In het hoogseizoen hoeft u zelfs niet tot het einde van de week te wachten. Dan komt er op woensdag een extra afhaaldag bij.

Een goed uitgekiend beregeningssysteem helpt om het gazon ook in warme, droge zomers in opperbeste staat te houden.

 

Geef droogte geen kans

Om het gazon te wapenen tegen droogte, is een goede voorbereiding van de bodem essentieel. Naast de klassieke turf en compost, vindt u bij Greenex ook het innovatieve TerraCottem Turf. Deze bodemverbeteraar verhoogt de waterretentie en zorgt dat het opgeslagen vocht in periodes van droogte weer aan de bodem afgegeven wordt. Verder zijn ook alle artikelen voor beregeningssystemen van Hunter en Rainbird te verkrijgen, en biedt de groothandel ondersteuning bij het uitwerken van een beregeningsplan op maat.

Kunstgras

Uw klant wil helemaal zeker zijn dat droogte zijn gazon niet zal aantasten? Dan kan u nog altijd voor kunstgras kiezen. Greenex heeft daarvoor het volledige assortiment van het Belgische Namgrass in de aanbieding. Alle stalen zijn in de winkel voorhanden, of u neemt een staalzak mee voor overleg bij uw klant. Eens de keuze gemaakt, zijn de producten binnen de week leverbaar. Ondertussen vindt u bij Greenex de nodige lijmen en accessoires, of krijgt u deskundig advies over de plaatsing.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details