NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Genieten op het bankje

Genieten op het bankje

Parken zijn er in alle pracht en praal, en met een zeer grote diversiteit aan indelingen en inrichtingen. Wel is er één element dat vanzelfsprekend in geen enkel park mag ontbreken. De plek bij uitstek waar mensen genieten van de omgeving, waar ze even neerploffen en de rust vinden na een flinke wandeling, waar ze gezellig even een gesprekje voeren of een krantje kunnen lezen, het uitzicht op zich laten inwerken of gewoon een broodje eten. Dat is op het parkbankje.

Groene oase

Veel keuzes liggen ten grondslag aan het ontwerp van een park. Wel of geen vijver of een grasveld, wat voor bloemen en planten, veel hoge bomen of juist alleen struikgewas. En met zandpaden, liever een stenen pad of toch kiezelstenen? De mogelijkheden zijn oneindig. Een mooi aangelegd groen park zorgt voor rust en balans en is de groene long voor iedere wijk, dorp of stad. Dit mooie stukje natuur zorgt voor een oase van rust, waar mensen graag naartoe gaan om even aan de hectiek van de dag te ontsnappen. Men hecht er enorm veel waarde aan – en terecht.

Het parkbankje

Van groot belang in de inrichting van een park is het meubilair. En ook hier geldt: de mogelijkheden zijn groot, en de details zijn belangrijk. Helemaal perfect is het park af te maken met een buiten zitbank van duurzaam en hoogwaardig hout. Prachtig ontworpen en uitnodigend om op te gaan zitten. De ideale parkbank heeft een mooie natuurlijke uitstraling en is zeer onderhoudsarm. Een goede parkbank is daarnaast weerbestendig en niet gemakkelijk kapot te krijgen. Wil je heel gemakkelijk een parkbank bestellen? Doe dat dan eenvoudig online. Bij het ruime aanbod zal zeker een parkbank te vinden zijn die perfect matcht bij de functie en het ontwerp van het park. En bij de gebruikers natuurlijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details