NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Grind zonder gedoe
Alle benodigdheden voor een waterdoorlatende verharding.

Grind zonder gedoe

Verharding speelt daarin een onmiskenbare rol, en dus groeit dag na dag het belang van waterdoorlatende oplossingen zoals grind. Al zal de gemiddelde klant wellicht meer wakker liggen van het uitzicht en onderhoudsgemak van zijn oprit, dan van het Vlaamse onthardingsoffensief. Die evenwichtsoefening vergt vooral de juiste materialen.

Sinds een viertal jaar biedt het van oorsprong Nederlandse bedrijf Grindsplit-Discounter tuinaannemers en wegenbouwers in België en Nederland via een zakelijke webshop alle benodigdheden voor een waterdoorlatende verharding. Dankzij de hoge volumes en de directe contacten met groothandelaars en fabrikanten over heel Europa worden zowel diverse soorten grind en split als alle bijbehorende onderdelen en benodigdheden tegen scherpe prijzen aangeboden. De centrale vestiging vlak bij Rotterdam stelt het bedrijf in staat om ook in België vlot te leveren.

Extra stevige grindplaat

Aan de basis van elke kwalitatieve grindoplossing ligt een aangepaste grindplaat. In het bijzonder bij opritten, waar de alsmaar zwaardere personenwagens en bijna dagelijkse passage van koerierdiensten en bestelbusjes ertoe kunnen leiden dat de verharding er na verloop van tijd beroerd bij komt te liggen, is het goed om extra aandacht te schenken aan datgene dat uiteindelijk onder grind en split verborgen blijft.

Levering in big bags.

Grindsplit-Discounter biedt oplossingen voor alle toepassingen, van wandelpad tot oprit en terras, met een betaalbaar prijskaartje. Specifiek als antwoord op de zware belastingen en zijwaartse drukken waarmee opritten vandaag geconfronteerd worden, liet het bedrijf de Excellent Extra Strong ontwikkelen. Deze vorstbestendige polypropyleen grindplaat, met standaardafmetingen 120 x 80 x 3 centimeter, is drie keer zo zwaar als zijn klassieke tegenhangers en heeft een belastbaarheid die maar liefst dertig keer hoger ligt. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van een antiworteldoek van 90 in plaats van 40 à 50 g/m2, dat thermisch aan de plaat gelast is voor een absolute zekerheid. Zwakke plekken worden op die manier uitgesloten, en de oprit blijft er ook na voortdurend op- en afrijden mooi bij liggen.

Elegante afwerking

Een hoogwaardige afwerking van het grindoppervlak vergt verder aandacht voor de details, zoals randen en borders. Als verdeler van de Straight Curve kantafscheidingen biedt Grindsplit-Discounter hiervoor een oplossing die elegantie combineert met een bijzonder plaatsingsgemak. De metalen Flexline kantafscheidingen zijn namelijk voorzien van een mooie, afgebogen bovenkant en laten zich perfect in het veld buigen. Met een basislengte van 220 centimeter en een doodeenvoudig verbindingsprincipe – er moet niet gelast worden – kunnen zowel rechte borders als mooie vloeiende lijnen zo in sneltempo gerealiseerd worden.

Het gamma omvat oplossingen in gegalvaniseerd of Corten staal, en in hoogtes van 75 tot 560 millimeter. Hiermee worden niet alleen bodemafdekkingen van elkaar gescheiden, maar kunnen bijvoorbeeld ook opstaande borders afgezoomd worden.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details