NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Hoe je het best vermoeidheid tegengaat en werktijd reduceert
Met een blaaskracht van 44 Newton is de PB-8010 de sterkste ruggedragen bladblazer ter wereld.

Hoe je het best vermoeidheid tegengaat en werktijd reduceert

EuroGarden is een onderdeel van Arrowhead en een van de grootste leveranciers in de groene onderhoudssector in de Benelux. Daarvoor verdeelt het bedrijf een uitgebreid assortiment tuinmachines, onderdelen en accessoires voor de professionele vakhandel in Europa. Het bedrijf uit Tienen groeide ondertussen uit tot een internationaal speler met verschillende vestigingen en magazijnen in België, Nederland en Frankrijk.

Bij EuroGarden hebben ze een missie: een eigen selectie van de beste producten, 24 op 7 beschikbaarheid, korte levertermijnen en uitstekende service. EuroGarden investeert voortdurend, in de breedste zin van het woord. Dat betekent concreet dat ze voortdurend op zoek zijn om de beste middelen te verwerven en de beste producten te selecteren. En net daarvoor werken ze al vele jaren samen met het Japanse ECHO, een absolute topspeler in zijn categorie.

De DCS-2500T is een zeer lichte tophandle-kettingzaag met 1.600 Watt–motor.

ECHO X-Serie, de beste van de klas

Als het over topprestaties in de groene sector gaat, speelt de X-Serie van ECHO een steeds grotere rol. Zelfs bij de batterij-aangedreven modellen. Elk toestel is namelijk toonaangevend in zijn klasse met de beste functies die zorgen voor ongeëvenaarde prestaties. Licht gewicht, hoog vermogen, verminderde vibraties en langere looptijd is de winnende combinatie voor elke professional die zoekt naar oplossingen om vermoeidheid tegen te gaan en werktijd te reduceren. 

Koen Driesmans, marketingmanager van EuroGarden: ‘De X-Serie-modellen zijn zo nauwkeurig en extreem, dat enkel in de meest buitengewone omstandigheden de grenzen van hun mogelijkheden bereikt worden. De machines worden in zware omstandigheden getest om een gemakkelijke start en een betere acceleratie bij koude en warme temperaturen te garanderen. Weetje: de Japanse fabrikant stuurt wereldwijd ontwikkelaars naar de werkvloer om te luisteren naar de praktijkervaringen van de eindgebruikers, zodat ze de machines nog beter kunnen verfijnen. En dat nemen we mee naar onze klanten, natuurlijk.’

Elk ECHO-toestel is toonaangevend in zijn klasse met de beste functies die zorgen voor ongeëvenaarde prestaties.

De ruggedragen PB-8010-bladblazer met een blaaskracht van 44 N

Met een blaaskracht van 44 Newton is deze bladblazer zonder competitie de sterkste ruggedragen bladblazer ter wereld. Dankzij deze immense blaaskracht gaat de productiviteit flink omhoog. Bladblazers worden namelijk ook ingezet voor bijvoorbeeld reiniging en met meer kracht gaat dit natuurlijk een stuk sneller. De PB-8010 heeft een motor van 79,9 cc / 4,2 kW en weegt 11,3 kg. Hij produceert een luchtvolume van 1.818 m3/u en heeft een maximum luchtsnelheid van 94,5 m/s.

ECHO CS-7310SX, een echte krachtpatser

Ook voor het zwaardere veldwerk heeft ECHO de grootste kettingzaag in haar assortiment op de markt gebracht: de CS-7310SX. Met zijn 73,5 cc onderscheidt deze gigant zich door een hoog zaagvermogen van 4,1 kW en een hoog koppel. Door het geringe gewicht van 6,8 kg, is de CS-7310SX goed uitgebalanceerd, wat bijdraagt aan een hoge wendbaarheid, minder vermoeidheid voor de gebruiker en een hogere productiviteit. Het G-Force luchtfiltersysteem en grote luchtfilter zorgen dat er minder onderhoud aan de machine nodig is door het centrifugaal scheiden van stof. Dankzij de tankdoppen met openklapbare hendel is de zaag gemakkelijk met benzine en kettingolie te vullen. De CS-7310SX is bovendien uitgerust met een superprofessioneel zaagblad, een dubbele zaagkam en is beschikbaar met een zaagblad van 60 centimeter. 

Met zijn 73,5 cc onderscheidt de CS-7310SX zich door een hoog zaagvermogen van 4,1 kW en een hoog koppel.

DCS-2500T, een professionele ECHO tophandle snoeizaag op batterij

Heel wat boomverzorgers werken tegenwoordig met elektrische kettingzagen. De DCS-2500T is een zeer lichte tophandle-kettingzaag. Deze zaag heeft nagenoeg hetzelfde gewicht als zijn benzine-aangedreven tegenhanger. De DCS-2500T weegt 3,1 kg, inclusief accu en ketting. Dankzij de 1.600 Watt-motor kan de ECHO DCS-2500T de hoge kettingsnelheid leveren die voor de professionele boomzorg vereist is. Tot slot trilt de DCS-2500T aanmerkelijk minder dan de andere professionele tophandle-benzinezagen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details