NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Huurland gaat de ether in

Huurland gaat de ether in

Dit najaar wil Huurland vooral inzetten op naambekendheid in gans Vlaanderen en op de Pro-Pass, de kortingskaart voor professionele klanten.

“We doen dat niet zomaar”, zegt Sofie Ameloot, Sales & Marketing manager en één van de drie zaakvoerders. “Huurland is al jaren een gevestigde waarde in Oost- en West-Vlaanderen. In die provincies zijn we namelijk al bijna 50 jaar aanwezig.  De laatste 5 jaar hebben we ook 2 nieuwe filialen in Vlaams-Brabant. Daar is de naam Huurland nog niet zo goed gekend.”

“We bieden overal in Vlaanderen dezelfde vlotte service. Van Oostende tot in Boortmeerbeek vind je hetzelfde aanbod en geldt je korting ook overal.”

“Met een radiospot op Qmusic, Joe, Topradio en radio Willy willen we onze naambekendheid een boost geven. Je zal ons tussen 29 augustus en 11 september horen op die zenders, verspreid over de hele dag.”

De radiospot is de start van een campagne waarmee Huurland het gamma en de voordelen van de huren beter kenbaar wil maken bij het publiek.

De voordelen van de Pro-Pass voor de professioneel uit bouw en tuin zijn ook niet min. Een vaste korting van 10% op alle verhuurmateriaal uit het brede Huurland-gamma. Je krijgt ook regelmatig updates over acties en nieuwe artikels toegestuurd. Elke vakman heeft af en toe machines nodig. Je wilt die misschien niet meteen aankopen. Huren biedt de ideale oplossing. En 10% is altijd mooi meegenomen. 

Wordt zelf ook Pro-Passer. Vraag je Pro-Pass aan op https://www.huurland.be/nl/pro-pass en geniet onmiddellijk van je korting.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details