NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Huurland stelt nieuwe elektrische kniklader voor op Green-expo
Met de Giant G2200 E (elektrische kniklader) combineer je het beste van twee werelden.

Huurland stelt nieuwe elektrische kniklader voor op Green-expo

Huurland is een 100% Belgisch familiaal verhuurbedrijf dat passende verhuuroplossingen biedt voor bouw, renovatie, installatie, afwerking, aanleg en onderhoud. Het van oorsprong West-Vlaams bedrijf bedient al bijna vijftig jaar lang jaarlijks meer dan 30.000 klanten, verdeeld over twaalf filialen in Vlaanderen.

Alle machines zijn onmiddellijk beschikbaar in Aalst, Brugge, Dendermonde, Eke, Gent, Kortrijk, Maldegem, Oostende, Roeselare, Zellik en – het meest recente filiaal – Boortmeerbeek (ex- Global Rent). In De Prijkels, Nazareth kun je Huurland XL vinden, het specialisatiefiliaal voor groot materiaal. Dat laatste verhuurt voornamelijk +2,5-ton-machines en draait op volle toeren. De regionale verspreiding zorgt er bovendien voor dat vervoerskosten bij levering zo minimaal mogelijk gehouden worden.

Huren wordt steeds populairder

Sofie Ameloot – naast zus Isabelle en broer Pascal een van de drie bedrijfsleiders: “We hebben, naast enkele andere sectoren, altijd heel hard ingezet op de uitbreiding van een moderne vloot voor de tuinaannemer. Denk daarbij aan hoogtewerkers, boomsnoeiers, minigravers, grondverzetmachines en zowat alle aanverwanten. En dat zorgt ervoor dat we, zeker de laatste jaren, een fikse toestroom kennen uit de groensector. We merken dat de ‘gevestigde’ tuinaannemer, die gebruikelijk graag zelf klein en groot materiaal aankoopt, steeds meer de weg vindt naar de materiaal-verhuurmarkt. En ook degenen die net aan het raam komen piepen en eerst even willen aftasten of deze sector wel aan hen besteed is, vinden vlot de weg naar een van onze verhuurfilialen.”

Om de huurmarkt verder te stimuleren zet Huurland voor het najaar hard in op de Pro-Pass.

Inzetten op de Pro-Pass

“Om de huurmarkt verder te stimuleren zetten we voor het najaar hard in op onze Pro-Pass, nieuwe stijl”, gaat Sofie Ameloot verder. “We doen dat door middel van heel wat communicatie, onder andere een radiospotje dat binnenkort op de nationale radiozenders zal te horen zijn. Zo vangen we onder andere de najaarspiek van de groensector mooi op. Want als zelfstandige ondernemer of vakman heb je vaak machines nodig. Zonder dat je meteen tot een dure aankoop wil overgaan. De voordelen van een Pro-Pass zijn dan ook niet niks. Met een Pro-Pass krijg je een vaste korting van 10% op de huurcatalogus en regelmatig updates over acties en nieuwe artikels in je mailbox!”

Perfect op dé vakbeurs

“We staan op 25, 26 en 27 september ook op Green, in Flanders Expo te Gent. Dat is zo’n beetje dé vakbeurs voor de private en publieke groensector, dus wij passen daar perfect tussen. Uiteraard zijn al onze bestaande en ook nieuwe klanten welkom op onze stand, waar we iedereen verwelkomen met een natje en een droogje. We zullen er ook onze nieuwe elektrische kniklader voorstellen. We geloven namelijk sterk dat elektrische machines de toekomst zijn. Zeker in het domein van het grondverzet ligt er nog een grote uitdaging. Wij kozen voor de Giant G2200 E als uitbreiding van ons gamma.”

Ondanks zijn compactheid heeft deze spin een indrukwekkende werkhoogte van 20 meter en een werkbereik van 10 meter.

“Met deze machine combineer je het beste van twee werelden: alle voordelen van een kniklader, maar met een geruisloze werking, zonder uitstoot. Deze kniklader is de ideale machine voor werken binnen in gebouwen, in stallen of op bouwplaatsen in een stedelijke omgeving. De elektrische kniklader is uitgerust met neerklapbaar dak en een 390 Ah lithium IOC-batterij. Met die batterij kan je makkelijk een werkdag van acht uur aan. De batterij zorgt ook voor voldoende werkhydrauliek, zodat je alle werkzaamheden precies kan uitvoeren. Wist je dat deze machine moeiteloos een pallet van 1.000 kg van de grond heft? De machine heeft uitzonderlijke power, werkt geruisloos en is uiterst wendbaar.”  

HUURLAND – Stand 2133
www.huurland.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details