NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
in-lite x 3D Investors

in-lite x 3D Investors

in-lite heeft als missie om iedere buitenruimte zo magisch mogelijk te maken met de meest sfeervolle buitenverlichting. Iedere dag zetten we ons als team in om samen met de in-lite dealers, de hoveniers en andere partners deze boodschap bij de consument te krijgen. Want een tuin met verlichting, is de mooist mogelijke tuin. 

In de afgelopen 23 jaar hebben we veel bereikt met ons team en ons netwerk. Hier zijn we erg trots op en bovenal zijn we het team en iedereen waarmee we samen hebben gewerkt erg dankbaar. Met elkaar maken we de mooiste tuinen nog mooier en laten we de consument nog langer genieten van het buitenleven.  

En nu, in de laatste maand, van 2022 informeren we jullie met trots over de volgende stap van ons bedrijf. Een stap waar we lang naar toe hebben gewerkt om onze toekomstige groei te waarborgen. Vanaf heden heeft in-lite een nieuwe partner genaamd 3D investors. Een partner die met zijn jarenlange ervaring gaat helpen in het realiseren van internationale groei van het merk in-lite. 

3D Investors beschikt over een uitgebreid netwerk en kennis om in-lite naar het niveau te krijgen dat we al jaren ambiëren; samen willen we het nummer één buitenverlichtingsmerk zijn in binnen- en buitenland.  

De eerste stap in deze nieuwe fase is het uitbouwen van de naamsbekendheid in onze focuslanden; Nederland, Duitsland, België, UK en Noord-Amerika. Hierin zullen we ons focussen op de, voor ons al bekende, tuinprofessional zoals dealers, hoveniers en tuinarchitecten. Samen zullen we in staat zijn schaalvergroting toe te passen zodat we in meerdere landen versneld succesvol zijn. Ook gaan we verder professionaliseren en nog actiever samenwerken om de verdere groei van het merk te realiseren. 

We kijken erg uit naar deze volgende stap van het bedrijf en praten hier natuurlijk graag over verder! Heb je vragen over de inhoud van dit bericht neem dan contact op met je Business Manager of via [email protected] 

In-lite Outdoor Lighting is de specialist in low-voltage buitenverlichting. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland maken wij de buitenruimte in meer dan 20 landen elke dag een beetje mooier. Wil je weten hoe wij buiten bijzonder maken? Kijk dan op ww.in-lite.nl  

3d investors is een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in langetermijninvesteringen en vastgoedontwikkeling. We zijn bouwers en helpen ondernemers alles uit de kast te halen om hun visie waar te maken. Met ambitie, oog voor mensen en gezond verstand maken wij het verschil. We zijn anders. Voor meer informatie www.3d-investors.be 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details