NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Innovatieve en veelzijdige hoogwerker in de kijker
Maak kennis met een compacte en makkelijk te transporteren machine.

Innovatieve en veelzijdige hoogwerker in de kijker

Al ruim 35 jaar blinkt het Italiaanse Hinowa uit in de productie van pallettrucks op rupsbanden, minidumpers en hoogwerkers. Bedrijven in de land- en tuinbouw, bouwsector, industrie en scheepsbouw maken dankbaar gebruik van deze polyvalente en ijzersterke machines. Hinowa Belux / VTN Europe uit Haacht verkoopt en verhuurt tal van modellen. In dit artikel zetten we een populaire hoogwerker in de kijker: de Hinowa Lightlift 20.10 Performance IIIS.

 Hinowa is een toonaangevende fabrikant van hoogwerkers. Klanten zijn het unaniem eens over de vele kwaliteiten van deze machines. Met een lage bodemdruk, uitstekende prestaties op ruwe ondergrond, en compacte afmetingen zijn de Hinowa-hoogwerkers ontworpen om bijna overal ingezet te kunnen worden, zowel binnen als buiten. Hinowa hoogwerkers zijn licht, makkelijk te transporteren en eenvoudig in gebruik. Waar andere conventionele hoogwerkers afhaken op ontoegankelijke plaatsen, kunt u vertrouwen op de veilige machines van de Italiaanse fabrikant.

Met een werkhoogte van ruim 20 meter is de Hinowa 20.10 Performance IIIS niet geschikt voor professionals met hoogtevrees.

Ontdek de Lightlift Performance-reeks

Bedrijven en verhuurfirma’s maken dankbaar gebruik van de enorme reikwijdte van de Hinowa hoogwerkers: met werkhoogtes van 14 tot 33 meter en een horizontaal bereik van maximaal 17 meter zijn de toepassingsmogelijkheden enorm groot. Met de nieuwe Lightlift Performance-reeks tilt Hinowa zijn hoogwerkers een niveau hoger. Of wat dacht u van 230 kg laadvermogen bij maximale reikwijdte, automatische afstempeling en nivellering, een praktische afstandsbediening met LCD display, met eenvoudig onderhoud en lage kosten?

De Hinowa 20.10 Performance IIIS

Tijd om de Hinowa 20.10 Performance IIIS extra in de kijker te zetten. De reden? Deze compagnon de route is de compactste 20-meter spinhoogwerker op de markt. Sinds zijn introductie is de Hinowa Lightlift 20.10 Performance IIIS een naam geworden in de spinhoogwerkermarkt. Door zijn compacte transportafmetingen past de spinhoogwerker nog steeds door één enkele deur van 80cm met een hoogte van 200 centimeter. De Lightlift 20.10 Performance heeft een werkhoogte van 20,10 meter, een zijdelings werkbereik van 10 meter en up and over tot 13 meter hoogte.

Zoals alle andere modellen uit de IIIS-reeks is ook deze hoogwerker vervaardigd uit hoogwaardig staal, dat een maximale levensduur en stijfheid van de scharnierende armen en telescopische stangen garandeert.

Elk model uit de IIIS-reeks is vervaardigd uit hoogwaardig staal en biedt een uitmuntende stabiliteit.

Unieke troeven

En de lijst van unieke troeven gaat verder: dankzij een gebruiksvriendelijke afstandsbediening en hulp op afstand via satelliet (R.A.H.M) laat de Hinowa 20.10 Performance IIIS u nooit in de steek. Bovendien is de machine onderhoudsarm, onder meer omwille van pennen zonder vet. Als u bovendien weet dat deze solide hoogwerker in een rechte lijn langs de gevel omhoog gemanoeuvreerd kan worden, met de mogelijkheid om zelf de rijsnelheid te bepalen, dan weet u dat u investeert in een oplossing die vele soorten werk in de hoogte aankan, en dit in verschillende sectoren. Een gunstige verhouding tussen hoogte, reikwijdte en stabilisatieoppervlakte vormt de kers op de taart.

De Lightlift 20.10 Performance is verkrijgbaar met een Honda Igx390 benzinemotor of een Kubota Z602 dieselmotor, steeds in combinatie met een 2,2 KW 230 V elektromotor of lithium-ion batterijpakket. Het gewicht van de benzineversie bedraagt 2840 kg.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details