NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Italiaans bedrijf Hinowa levert topmachines af. Hoge verwachtingen worden ingelost

Italiaans bedrijf Hinowa levert topmachines af. Hoge verwachtingen worden ingelost

De compacte, performante hoogwerkers, spinhoogwerkers, minidumpers en rupsonderstellen worden bijzonder geapprecieerd bij een professionele doelgroep, waaronder openbare groendiensten, boomverzorgers, tuinaannemers en andere groenprofessionals. Hinowa lost letterlijk en figuurlijk de hoogste verwachtingen in.

Klein formaat, grootse prestaties

Innovatie is een van de belangrijkste drijfveren van het bedrijf en vormt al meer dan dertig jaar de rode draad in zijn ondernemerschap. Dat laat zich zien in het gamma hoogwerkers en spinhoogwerkers, die uitblinken in veiligheid, performantie en gebruiksgemak.

Zo beschikt Hinowa over een ruim aanbod aan compacte, krachtige en wendbare hoogwerkers, die perfect geschikt zijn om in te zetten op kleine (bouw)percelen of andere moeilijk bereikbare plaatsen, met hun lage bodemdruk, hun werkhoogtes van 14 tot 33 meter en hun horizontaal bereik tot 17 meter. Met hun beperkte breedte van 80 centimeter kunnen ze zelfs door een deuropening. Voor andere conventionele hoogwerkers ontoegankelijke plaatsen kunnen zo op een snelle en veilige manier bereikt worden.

Door zijn compacte transport afmetingen past de spinhoogwerker nog steeds door een enkele deur van 80cm met een hoogte van 200 cm.

De Lightlift Performance-reeks scheert alvast hoge toppen: 230 kilogram laadvermogen bij maximale reikwijdte, automatische afstempeling en nivellering met één enkele druk op de knop, en een praktische afstandsbediening met lcd-display. Dit alles zorgt voor een veilige en makkelijk te hanteren hoogwerker, eenvoudig in onderhoud en laag in werkings- en onderhoudskosten.

Hoge belastbaarheid

De PERFORMANCE IIIS serie is een recente ontwikkeling van Hinowa in hoogwerkers op rupsbanden. Als resultaat van drie jaar onderzoek en ontwikkeling, heeft dit vele functionaliteiten opgeleverd, in een machine die intussen wereldwijd uitgegroeid is tot de norm in haar klasse.

Een belangrijke innovatie van de nieuwe PERFORMANCE IIIS serie is de hoge belastbaarheid van 230 kilogram in de mand. Deze is bovendien beschikbaar over het gehele werkgebied. Dankzij het ingenieuze ontwerp van de hefarm wordt een uitstekend verticaal traject bekomen. Dit laat toe om langs een wand te bewegen met een ongekende precisie én een eenvoudige bediening. Het nieuwe PERFORMANCE hydraulisch systeem is uitgerust met de nieuwste generatie componenten, waarmee alle handelingen en bewegingen sneller en efficiënter uitgevoerd kunnen worden.

De Lightlift 17.75 is de verbeterde versie van de Goldlift 17.80.

Hun beperkt relatief gewicht maakt bovendien dat ze makkelijk te vervoeren zijn en laat, in combinatie met het rupsonderstel, werken toe op vrijwel elke ondergrond. Hinowa spinhoogwerkers zijn verkrijgbaar met Kubota diesel- en Honda benzinemotoren, in elektrische uitvoering of in een combinatie van beide.

Spitstechnologie

Alle Hinowa hoogwerkers zijn voorzien van een afstandsbediening met joysticks en display, en een 360° rotatiemechanisme. Ze beschikken tevens over een internetconnectie met ingebouwd GPRS-systeem, wat evaluatie en monitoring vanop afstand mogelijk maakt.  Alle machines zijn voorzien van een automatische in- en uitstempelfunctie en van een korf met weegsysteem dat zelf bepaalt of u het maximaal bereik kunt gebruiken. Ook zijn bij bepaalde modellen aanhangwagens leverbaar voor een B-E rijbewijs.

Extra dienstverlening

Daarnaast staat Hinowa/VTN Europe bvba in voor het onderhoud en de herstelling van uw machines. Om u toe te laten de juiste keuze te maken, kan op afspraak een demo georganiseerd worden. Wie niet meteen zwaar wil investeren of een eenmalige klus dient uit te voeren, kan er een hoogwerker of andere machine huren. Regelmatig worden er ook tweedehandsmachines tegen interessante prijzen aangeboden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details