NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Kosteloos fitnessen in het park
Denfit: professionele fitnesstoestellenlijn.

Kosteloos fitnessen in het park

Buiten bewegen en sporten is enorm populair en zal alleen maar populairder worden. Veel mensen willen buiten kunnen fitnessen zonder dat ze daarvoor een duur abonnement moeten kopen. In de Gentse Blaarmeersen kan dat voortaan, in twee professioneel samengestelde cirkels van toestellen.

Farys (Stad Gent) was vragende partij om in het recreatiedomein Blaarmeersen een toplocatie te creëren waar men de combinatie van Outdoor Fitness en StreetWorkOut met schaduwvoorziening kon aanbieden. Al snel kwam men bij LibraPlay terecht, omdat de eisen wat de materialen betreft zeer hoog lagen. De toestellen moesten niet alleen heel vandalisme-bestendig zijn en verstelbare gewichten hebben, maar eveneens geschikt zijn voor zowat alle leeftijdsgroepen en esthetisch aantrekkelijk.

LibraPlay haalde het totaalproject binnen met een combinatie van een Denfit professional Sportpoint, een Denfit StreetWorkOut maattoestel en een Abribo SHADE schaduwoverkapping. Alles uitgevoerd in grijs en limoengroen. 

Er werden twee cirkels gecreëerd die door een overdekt klinkerpad werden verbonden.

StreetWorkOut, Calisthenics, BarBrothers en UrbanFitness Combinatie.

Jong en oud

In de eerste cirkel staat een unieke Denfit Professional, ontwikkeld om de sportschool naar buiten te halen. Het is een professionele fitnesstoestellenlijn. De toestellen maken gebruik van verstelbare gewichten, waardoor er een brede variatie in weerstand ontstaat. Ze zijn aantrekkelijk voor jong en oud, en voor de beginnende tot en met de zeer ervaren sporter en krachttrainingfanaat. Denfit Professional toestellen zijn geschikt voor diverse manieren van trainen: fit worden, krachttraining, conditie, afvallen en fit blijven. Alle spiergroepen worden getraind. De cirkel bevat negen dynamische toestellen, waarbij verschillende oefeningen per toestel mogelijk zijn. Hierdoor is het mogelijk om een toestelcirkel samen te stellen waarbij kracht perfect wordt afgewisseld door cardio.

Bovendien is Denfit Professional zeer aantrekkelijk als sociale ontmoetingsplek. In een samenleving met toenemend overgewicht is dit de ideale manier om mensen in beweging te krijgen, op een ongedwongen manier en prettig in de buitenlucht. 

Schaduw

In de tweede cirkel bevinden zich een StreetWorkOut, Calisthenics, BarBrothers en UrbanFitness Combinatie. Diverse namen voor de gymnastische manier van trainen, waarbij je werkt met je eigen lichaamsgewicht als weerstand in combinatie met minimale apparatuur (bars), met als doel een krachtig en lenig lichaam op te bouwen.

De imposante schaduwconstructie met een speciaal ademend doek maakt het project volledig af en zorgt ervoor dat het totaalproject zeer aantrekkelijk is en uitnodigt tot sporten.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details