NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Krachtige mini’s bepalen steeds vaker het speelveld
Met zijn kiplast van 1051 kg en hefhoogte van 2,17 meter kan kleine kniklader L23 grote klussen aan.

Krachtige mini’s bepalen steeds vaker het speelveld

Bobcat-invoerder Vangaever brengt een leuke primeur mee naar vakbeurs Green 2022: de nieuwe rupsgraafmachine E88. Deze toevoeging aan de R2-serie gaat de strijd aan in de populaire 8-tons gewichtsklasse. 

Vangaever, de Benelux-invoerder van het bekende merk Bobcat, pakt groot uit tijdens vakbeurs Green 2022. Naast het uitgebreide gamma minigravers, wiel- én knikladers wordt ook een nieuwe machine gepresenteerd: de voor beperkte ruimtes ideale kniklader L23.

Bobcat introduceerde dit jaar twee nieuwe kleine knikladers, de L23 en de L28. Ze zijn dankzij een eenvoudige, intuïtieve bediening erg gebruiksvriendelijk en bieden hoge hefvermogens in krappe ruimtes. Hun beperkte gewicht maakt ze ideaal op terreinen waar bodemverstoring zoveel mogelijk voorkomen moet worden.

De door Vangaever tijdens Green 2022 te tonen L23 heeft een bedrijfsgewicht van circa 1700 kg, is nog geen meter breed en kan dankzij de kleine draaicirkel overal worden ingezet. Dat maakt hem ideaal voor allerhande werkzaamheden in tuinen en parken. Tegelijkertijd kan hij met zijn kiplast van 1051 kg en hefhoogte van 2,17 meter behoorlijk grote klussen aan. Om hem echt multifunctioneel te maken, heeft Bobcat zijn expertise op het gebied van aanbouwdelen ingezet voor een speciale versie van het eigen Bob-Tach-aanbouwsysteem. Dit maakt het mogelijk om niet alleen aanbouwdelen voor de schrankladers 70/S100/S450 te gebruiken, maar ook voor de minirupslader MT55.

VANGAEVER – Stand B-104
www.vangaever.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details