NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Milieuvriendelijkheid gecombineerd met pure kracht

Milieuvriendelijkheid gecombineerd met pure kracht

Eurogarden mag hoogstwaarschijnlijk de grootste onafhankelijke distributeur van België in de groene sector genoemd worden. En het Tiense bedrijf heeft ondertussen ook vaste voet in Nederland en Frankrijk. Het verdeelt een uitgebreid assortiment tuinmachines, onderdelen en accessoires voor de professionele vakhandel.

Maar dat doet het niet zomaar. Eurogarden is voortdurend op zoek naar de beste producten die de markt te bieden heeft. Een merk dat ongetwijfeld voldoet aan die hoge standaard is Cramer. De professionele tools van Cramer zijn gebaseerd op een volstrekt uniek accusysteem van niet minder dan 82 V. Daarmee genereert een professional moeiteloos voldoende vermogen om net zo goed te presteren als gereedschap dat draait op fossiele brandstof. De tools zijn op die manier goedkoper in gebruik, en het allerbelangrijkste is: ze stellen de gebruiker én het milieu niet bloot aan schadelijke en vervuilende uitstoot. Met een looptijd die gelijk is aan een volle tank brandstof, is de 82 V-serie van Cramer de intelligente keuze voor de toekomst in de groene sector.

De perfecte maaier voor sierlijke tuinen met veel bomen, planten en andere obstakels.

Batterijen passen op elk toestel

Johan Teeuwen, Category Manager OPE: “Alle apparatuur van Cramer wordt ontworpen en ontwikkeld in de ultramoderne onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteit in Jönköping, Zweden. Elke machine heeft milieuvriendelijkheid in het achterhoofd, gecombineerd met pure, onversneden kracht voor de professional. Daarom ontwikkelde Cramer de batterijen van 82 V. Ook is het zo dat de batterijen passen op elk toestel van Cramer. Dus je stuurt er zowel een grasmachine als een bosmaaier of een kettingzaag mee aan. Alle Cramer-toestellen bieden uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak en worden enkel verdeeld bij de traditionele retailers, waarvan wij uiteraard een zeer groot netwerk hebben. Een van de redenen van deze vruchtbare samenwerking.”

De batterijen – 82 V – passen op elk toestel van Cramer.

Zero Turn: niet zomaar een grasmaaier

Een van de nieuwe modellen is de ‘82ZT132 Zero Turn’-grasmaaier. Maar dit is niet zomaar een maaier. De 82-voltbatterij-aangedreven zitmaaier is een echt milieuvriendelijk alternatief voor zijn benzine-aangedreven tegenhanger. De Cramer Zero Turn kan bovendien om zijn eigen as draaien, om zo eventuele obstakels direct te zien. Zo blijft stilstand tot een absoluut minimum beperkt. De wielen worden bediend met twee gevoelige stuurknuppels, die reageren op kleine bewegingen, waardoor ze supergemakkelijk draaien en sturen. Wat deze Cramer Zero Turn veel meer ergonomisch en bestuurder-vriendelijk maakt, in vergelijking met een gewone maaier, met of zonder servobesturing.

Johan Teeuwen: “Aan deze grasmachine zit werkelijk geen enkel onderdeel dat je zicht zou kunnen belemmeren. Een slim aandrijfsysteem maakt bovendien de overgang van vooruit naar achteruit heel snel in vergelijking met andere maaiers. Dankzij de zwenkbare wielen is het zonder meer de perfecte maaier voor sierlijke tuinen met veel bomen, planten en andere obstakels.”

Prestaties, vergelijkbaar met een benzinemotor van 65 cc.

Veiligheid en gebruiksgemak 

Een andere te duchten nieuwe machine is de doorslijper: 82PC300 Power Cutter. De sterke batterij-aangedreven motor levert prestaties die vergelijkbaar zijn met een benzinemotor van 65 cc, maar vergt geen onderhoud. De doorslijper heeft een standaard waterslangaansluiting, gemakkelijk bij te regelen met een simpele vingerbeweging. Sterke ledlampen (400 lumen) fungeren als een gids in het donker en helpen je te snijden in een rechte lijn. Deze machine is bovendien uitgerust met een filter voor het opvangen van metaalresten. Allemaal met veiligheid en gebruiksgemak als ultieme doel.

Johan Teeuwen: “Vergeet ook niet dat het blad van 300 millimeter tot een diepte van 110 millimeter kan zagen. De 82PC300 presteert werkelijk onder alle omstandigheden, van zwaardere bouwwerkzaamheden tot lichtere klussen. En omdat hij op batterijen werkt, help je het milieu en bescherm je jezelf tegen ongezonde uitstoot. Niet onbelangrijk, toch?”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details