NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Nieuw tuin- en handgereedschap met focus op ergonomie en kwaliteit
De straatbezem met stalen schraper en robuuste stalen steelhouder is ideaal voor het afschrapen van hardnekkig vuil.

Nieuw tuin- en handgereedschap met focus op ergonomie en kwaliteit

Al vele decennia lang is Polet een toonaangevende aanbieder van gereedschap voor tuin, bouw en industrie. Naast traditionele handgereedschappen blijft Polet volop investeren in nieuwe en vooruitstrevende producten. Dit aanbod van nieuwe Polet Quality Products ontdekt u tijdens Green, de vakbeurs voor de private en publieke groensector.

De wielschoffel van Polet is het ultieme gereedschap voor het wieden van onkruid op verschillende soorten grond.

Rostaing handschoenen: enorm assortiment

In 2021 nam Polet in België en Luxemburg de distributie in handen van Rostaing-handschoenen. Het Franse Rostaing kent u als pionier, ontwerper en fabrikant van ultra-high performance, technische, beschermende handschoenen voor alle activiteiten, van de gevaarlijkste tot de meest technische en precieze. Onder andere de wasbare lederen handschoenen hebben Rostaing beroemd en succesvol gemaakt. De samenwerking tussen beide merken brengt in totaal 386 jaar ervaring samen en biedt u als tuinliefhebber of professional het grootste assortiment handschoenen op de markt.

De wielschoffel: onkruid vergaat wél

Bij de bestrijding van onkruid op grote oppervlakken levert de wielschoffel van Polet – samen met verschillende accessoires – u op middellange termijn een gigantisch economisch voordeel op ten opzichte van fytosanitaire producten. Maak kennis met het ultieme gereedschap voor het wieden van onkruid op verschillende soorten grond. Dit product wordt standaard geleverd met een schoffel van 25 cm breed. U hebt ook de keuze uit andere schoffelbreedtes en verschillende accessoires.

Ergonomisch aan de slag met de Polet onkruidsteker

Met de Polet onkruidsteker hebt u een heel handig en duurzaam tuingereedschap om ongewenst onkruid met penwortel – zoals onder meer paardenbloemen – snel en milieuvriendelijk te verwijderen. Deze onkruidsteker is bovendien makkelijk en comfortabel in gebruik: omdat u niet door de knieën moet om onkruid te verwijderen, spaart u uw rug én knieën!

Dankzij het voetplatform kunt u trouwens extra kracht zetten om ook in hardere grond door te dringen. De grijppinnen uit roestvrij staal dringen diep in de grond, grijpen de wortel van het onkruid rondom beet en halen deze uit de grond. Via een schietbeweging aan de handgrepen werpt u het onkruid als het ware uit de grijppinnen. 

De Polet onkruidsteker kunt u ook gebruiken om op specifieke plekken de grond te prikken en te beluchten zonder de grasmat te beschadigen.

Met de nieuwe Polet onkruidsteker verwijdert u snel en milieuvriendelijk ongewenst onkruid met penwortel.

Een echte multi-tool: de boomwortelspade 

Nieuw bij Polet is ook de boomwortelspade van extra gehard staal, met scherpe tanden aan de zijkanten. Met deze nieuwe spade beschikt u over een echte multi-tool om te planten, uit te graven, te ontwortelen, te zagen en te splitsen. Ontdek de ultieme must-have tool! 

De boomwortelspade is het ideale werkinstrument om bijvoorbeeld bamboe en struiken of bomen met hardnekkige wortels uit te graven, te splitsen of te planten. Het speciaal gevormde spadeblad is van extra gehard staal en heeft aan beide zijkanten zeer scherpe tanden. Hierdoor duwt u de spade makkelijk dieper in de aarde, ook als de grond droog en hard is.

Nieuwe bijlen bij Forestry Tools en straatbezems van staal

Ook nieuw in het assortiment: drie nieuwe bijlen bij de Forestry Tools, met een bijzonder stevige en ergonomische steel van glasvezelversterkte nylon (driemaal sterker dan hout!). De bijlkoppen zijn gemaakt van hoogwaardig staal (A-kwaliteit), voorzien van een sterke coating en geïntegreerd in de steel. Met andere woorden: bijlen uit één stuk, wat de veiligheid alleen maar ten goede komt.

De straatbezems met stalen schraper, robuuste stalen steelhouder en extra dikke steel zijn dan weer ideaal voor het afschrapen van hardnekkig vuil.

De ‘Made in Belgium’ Polet Click-PRO-reeks omvat een uitgebreid assortiment gereedschappen en stelen.

De Polet Click-PRO: uniek nieuw concept

Last but not least: de Polet Click-PRO-reeks is een nieuw concept dat de kwaliteit van handgesmede gereedschappen combineert met het gebruiksgemak en ergonomie van een kliksysteem. Deze reeks omvat een heel uitgebreid assortiment gereedschappen en stelen en biedt een oplossing voor elke toepassing. Ontdek een mooi ‘Made in Belgium’-verhaal!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details