NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Nieuwe 82V accu-doorslijper levert ‘ongekende prestaties’
Cramer ontwikkelde deze slijper met hoveniers in hun gedachten.

Nieuwe 82V accu-doorslijper levert ‘ongekende prestaties’

Bij EuroGarden zijn ze in hun nopjes met de laatste aanwinst in het 82 Volt platform van hun Cramer machines. Deze 2,5 kilowatt doorslijper op accu levert prestaties die vergelijkbaar zijn met de traditionele benzine-varianten. Het is een ideale machine voor hoveniers en andere groenprofessionals om bijvoorbeeld trottoirbanden en tegels door te slijpen. “De grote snijdiepte van 11 cm draagt zeker bij aan de brede inzetbaarheid van deze nieuwe slijpmachine”, volgens Johan Teeuwen, Category Manager bij EuroGarden.

Met de traploos instelbare watertoevoer kun je stofvrij slijpen.

Teeuwen vervolgt zijn energiek betoog: “De machine is ontworpen voor doorslijpschijven van 300mm en door dit te combineren met een enorm compact gebouwde overbrenging kunnen we die snijdiepte van 11 centimeter bieden. Daarnaast is de machine erg krachtig. De 2,5 kilowatt gelijkstroommotor levert 4 Newtonmeter koppel een snijsnelheid van 82 meter per seconde op de schijf. In tegenstelling tot brandstofmachines is het volledige koppel beschikbaar bij het volledige toerental van de machine. Daar komt bij dat er gekozen is voor een koolborstelloze motor, die een lange levensduur garandeert.”

Deze nieuwe machine past perfect in het grote 82V platform van Cramer.

Fijne standaard opties

De Cramer PC300 accuslijper is standaard voorzien van handige extra opties. Zo is er bij de aan/uitschakelaar een extra bediening geplaatst voor de ingebouwde ledverlichting. Met deze 2 x 3 Watt/400 lumen ledlampen heb je ook bij wat donker weer, of ‘s avonds, goed zicht op de door te slijpen objecten. Uiteraard wordt er een in vijf standen verstelbare beschermkap meegeleverd en is deze machine voorzien van een aansluiting voor water. Droog slijpen veroorzaakt veel stof en dat voorkom je door hiervan gebruik te maken. De hoeveelheid water kun je traploos regelen. In de doos bevindt zich ook een 300mm diamantschijf, zodat je direct aan de slag kunt. Deze schijf is snel en simpel te verwisselen. Kortom, aan alles is gedacht.

De Cramer PC300 Power Cutter is een beest van een machine.

10 jaar garantie

Dat Cramer overtuigd is van de kwaliteit van hun machines, dat wisten we al. Maar met hun garantievoorwaarden laten ze dat ook aan alle professionele eindgebruikers concreet zien. Door je accu’s binnen twee maanden na aankoop online te registreren voorzie je jezelf van maar liefst 10 jaar garantie op je 82V accu’s. Voor de machines geldt een garantieperiode van twee jaar na aankoop. Ook daarvoor hoef je alleen maar even je machine online te registeren. Tot slot willen we de ‘30 dagen niet goed, geld terug garantie’ onder de aandacht brengen. Hiermee kun je dus deze Cramer slijper erg laagdrempelig zelf en in de praktijk testen. En ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor 495,04 euro, exclusief btw, heb je hem al in huis. Standaard wordt hij geleverd zonder accu. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details