NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Nimos introduceert eenvoudige mug-c
Mooi afgelijnde voetpaden dankzij de Mug-C;

Nimos introduceert eenvoudige mug-c

Na het succes van de MUG-II, MUG-H en MUG-HA, wordt de MUG-familie uitgebreid met een eenvoudiger model: de MUG-C. De MUG-C beschikt over de bekende NIMOS-kwaliteiten, maar dan in een compacter jasje.

Iedereen een NIMOS

De MUG-C komt als aanvulling op het NIMOS-leveringsprogramma om ook de wat minder intensieve gebruiker te kunnen bedienen. Vanuit de markt is er vraag naar onkruidborstelmachines waarmee ook de kleinere hoveniers de straat van de particulier onkruidvrij kunnen borstelen. In de praktijk blijkt na vele jaren borstelen dat het zware borstelwerk niet overal meer nodig is. Om die reden is de machine compacter, goedkoper en heeft ze een lager eigengewicht, maar met de duurzaamheid en bouwkwaliteit die je van een NIMOS mag verwachten.

Verwijdert ook vuil dat vasthangt aan het voegwerk.

Slimme details

Voor een maximale levensduur is de MUG-C uitgerust met de Honda-industriemotor. Deze levert 3,2 kW bij 3.180 toeren. Uniek in dit segment is de hydraulische aandrijving van de borstel. Een V-snaar ontbreekt dus. Dat zorgt voor minder onderhoud. De machine is volledig te bedienen via de nieuwe, in hoogte verstelbare – en klapbare – stuurboom. De hoge kwaliteit onkruidborstel wisselt harde en zachte borstelplukken af. Optioneel is een volledig zachte borstel mogelijk. Om steentjes en andere voorwerpen tegen te houden is de beschermkap rondom traploos te verstellen. De hoogte is in drie standen instelbaar. Samen zorgen deze eigenschappen ervoor dat de MUG-C de krachtigste en meest duurzame machine in het segment is en het minste onderhoud vraagt aan machine en onkruidborstel. Investeren in een NIMOS betaalt zich terug.

Lichter

De MUG-C is lichter en daardoor eenvoudiger mee te nemen op bijvoorbeeld de aanhanger of werkbus. Wie een takelmogelijkheid heeft, kan met het optionele hijsoog de machine zonder inspanning aan boord tillen. Om eenvoudig stoepen en trottoirs te betreden is een extra wielset leverbaar. De breedte van slechts 62 centimeter zorgt ervoor dat de MUG-C overal kan komen.

Over NIMOS

Al 35 jaar is NIMOS dé specialist op het gebied van mechanische onkruidbestrijding op verhardingen. In 35 jaar hebben ze een unieke kennis vergaard over machines voor reiniging, onkruid borstelen, groenbeheer en -onderhoud. Die ervaring wil Nimos graag met u delen. In België gebeurt de verkoop en service via importeur Pivabo BV. Die verdeelt de machines via een lokaal dealernetwerk.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details