NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Nooit meer gecompliceerde perimeterbedrading bij deze robotmaaiers
Gecompliceerde perimeterbedrading is volledig overbodig.

Nooit meer gecompliceerde perimeterbedrading bij deze robotmaaiers

Slimme navigatie zorgt voor uitzonderlijke resultaten

Van Dyck Marcel Belgium is een toonaangevende importeur en verdeler van machines voor tuin en park, land- en bosbouw én wegenonderhoud, met een uitgebreid gamma voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker. Het ambitieuze bedrijf uit Houtvenne richt zijn pijlen ook op steden en gemeenten, met specifieke machines voor straatreiniging, groenzorg, onkruidbestrijding, winterdienst…

Recent heeft Van Dyck Marcel Belgium zijn gamma uitgebreid met de Navimow-robotmaaiers – zonder perimeterkabel – van Segway. Want doorheen de jaren heeft de markt van de robotmaaiers een grote groei meegemaakt. Dat is bij Van Dyck Marcel Belgium niet anders. Het bedrijf zal de komende jaren exclusief de machines invoeren en verdelen via een uitgebreid dealernetwerk in België en Luxemburg.

Sterke hub-motoren bewegen deze robotmaaier voort.

Innovatie en kwaliteit

De Navimow-robotmaaier is de eerste stap van Segway in de markt van de tuinmachines. De robotmaaier maakt gebruik van een EFLS: Exact Fusion Locating System. In vergelijking met gps verbetert het RTK-positioneringssysteem significant de exacte positionering van de robot. Wat het ook ideaal voor antidiefstal maakt. Want als de maaier zich buiten zijn virtuele grens beweegt, ontvangt de eigenaar een melding, samen met realtime locatiegegevens, in de app.

Joël Van Dyck, zaakvoerder Van Dyck Marcel Belgium: “De draadloze Navimow-robotmaaiers van Segway vullen ons grote gamma aan tuinmachines perfect aan. De innoverende RTK-technologie geeft onze klanten de mogelijkheid om hun robotmaaier via de smartphone zelf te installeren, zonder dat daar begrenzingsdraad aan te pas komt. Dat dit allemaal perfect bij onze eigen kernwaarden – innovatie en kwaliteit – past, nemen we er graag bij.”

De maaier kan zich aanpassen aan wijzigende omstandigheden.

Hoogste graad van veiligheid

Tegelijkertijd staat veiligheid ook bovenaan op de prioriteitenlijst. Voorbeelden hiervan zijn de ultrasonische sensoren, bumpersensoren, liftsensoren, kantelsensoren en de revolutionaire automatische ‘Bladehalt’-sensor. Deze laatste stopt het mes wanneer bijvoorbeeld huisdieren of egels in de buurt komen.

Joël Van Dyck: “De Navimow-maaiers zijn uitgerust met vijf veiligheidssensoren die de omgeving detecteren en ervoor zorgen dat de maaier zich kan aanpassen aan wijzigende omstandigheden. Dankzij de ultrasone sensor zal de maaier, wanneer hij een hard voorwerp op zijn weg vindt, omkeren en in een andere richting verder werken. Samen met de ‘Bladehalt’-sensor – een aanvullende veiligheid-laag door het stoppen van de messen wanneer een voorwerp in het detectiegebied komt – zorgt dit voor de hoogste graad van veiligheid.”

De Navimow heeft een geluidsniveau van slechts 54 dB(A).

Gebruiksvriendelijk en kwalitatief hoogstaand

De Navimow is uitgerust met sterke hub-motoren om de robotmaaier voort te bewegen. Hierdoor is deze Navimow ook nog eens de stilste robotmaaier op de markt, met een geluidsniveau van maar 54 dB(A).

Joël Van Dyck: “Zeggen dat deze robotmaaiers gebruiksvriendelijk zijn, is eigenlijk een onderschatting van de feiten. Eerst en vooral is de noodzaak aan gecompliceerde perimeterbedrading volledig overbodig geworden. Bovendien kan je met een smartphone, mits enkele klikken, een virtuele kaart instellen/bewerken, de status controleren in realtime, plus het maaischema en de maaihoogte aanpassen. Je bent altijd maar twee knoppen verwijderd van een perfect onderhouden gazon: MOW & OK. Klaar!”.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details