NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Onzichtbaar systeem om houten terras te installeren
Bij Hapax D-Pro zorgt een ventilatiepad voor natuurlijke ventilatie onder de planken.

Onzichtbaar systeem om houten terras te installeren

Een onzichtbaar systeem om houten terrasplanken te installeren, dat zeer eenvoudig te plaatsen is? Dat met een dikte van 13 mm bovendien vlotte ventilatie tussen planken en draagbalken garandeert en zo een terras een langere levensduur biedt? Maak kennis met Hapax Fixing Pro, aanbevolen door gerenommeerde professionals, onder wie pgb-Europe. 

Hapax Fixing Pro beschikt over vier schroefgaten om de schroeven altijd vanuit een gemakkelijke positie te kunnen indraaien. Door het bevestigingssysteem te gebruiken in combinatie met de Hapax-afstandshouders wordt er steeds een constante voegbreedte gegarandeerd. Dit heeft als voordeel dat de planken niet te dicht of te ver uit elkaar schuiven.

Door het bevestigingssysteem te gebruiken wordt er steeds een constante voegbreedte gegarandeerd.

Volledig regelbaar

Het innovatieve bevestigingssysteem is geschikt voor planken van verschillende breedtes. Dankzij de drie afzonderlijke zones is dit het enige volledig regelbare en universele bevestigingssysteem. Hapax Fixing Pro kan gebruikt worden voor planken met een breedte van 90 tot 200 mm en een dikte van 19 tot 40 mm. Door gebruik te maken van dit systeem zorg je ervoor dat de terrasplanken van de balken gescheiden worden. Zo worden oneffenheden van het houten terras tot een minimum herleid. En dat zorgt op zijn beurt voor een betere stabiliteit van het houten terras. 

Een bijkomend voordeel van de scheiding tussen de planken is dat er geen stilstaand water op een houten terras blijft staan. Dit voorkomt dat het hout vroegtijdig rot. Daardoor vermindert ook het risico op vervorming van de terrasplanken en wordt de levensduur van het terras drastisch verlengd. Een defecte plank vervangen? Geen probleem, dat kan zonder het hele terras te moeten demonteren.

Hapax Fixing Pro beschikt over vier schroefgaten om de schroeven altijd vanuit een gemakkelijke positie te kunnen indraaien.

In combinatie met hardhout

Standaard worden de clips geleverd met bijpassende C2-schroeven in inox. Deze inox-soort is geschikt voor een niet-agressief milieu. In geval van plaatsing van het terras naast bijvoorbeeld een zwembad of aan de kust, dient er steeds gekozen te worden voor de variant met inox A4-schroeven. Er zitten telkens schroeven met twee lengtes in de verpakking: een voor de bevestiging op de draagbalken en een voor de bevestiging van de clips in de planken. Hapax Fixing Pro bewijst bovendien zijn flexibiliteit omdat het kan gebruikt worden in combinatie met verschillende stabiele hardhoutsoorten, zoals Ipé en Padoek. We raden aan om steeds planken te gebruiken uit hout van klasse 4, zonder spinthout.

Hapax Fixing Pro is volledig onzichtbaar – esthetisch verantwoord! – en zeer eenvoudig te plaatsen.

Website

Hapax Fixing Pro kan geleverd worden in drie verschillende pakketten, zodat voor elk terrasproject een adequate oplossing beschikbaar is. De opties zijn gemakkelijk terug te vinden op www.hapax-europe.com. Bovendien staat op de website de nodige software om vlot te berekenen hoeveel sets moeten aangekocht worden. 

Als alternatief heeft pgb-Europe ook Hapax D-Pro beschikbaar. Een ventilatiepad zorgt voor natuurlijke ventilatie onder de planken en komt de stabiliteit van houten terrasplanken ten goede. Hapax D-Pro werd zodanig ontworpen, dat er geen water tussen de planken en de draagbalken komt. Daardoor gaat een terras veel langer mee. Bij gebruik van een reguliere isolatieband is er te veel contact tussen de houtelementen en is een goede luchtcirculatie bijna onmogelijk. Hapax D-Pro is dus een ideaal alternatief voor de isolatieband.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details