NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Plaats als tuinaannemer gerust ook tuinverlichting

Plaats als tuinaannemer gerust ook tuinverlichting

Makkelijke installatie van waterdicht en onfeilbaar systeem

Je tuinproject is pas echt afgewerkt met de passende verlichting. Steeds meer mensen kiezen ervoor om delen van hun tuin te verlichten, voor meer veiligheid in het donker of om visuele accenten te leggen. Het lijkt soms gemakkelijker om de installatie van tuinverlichting uit te besteden, maar met het Quick Safe Connect System van Suslight kan elke tuinaannemer zelf aan de slag.

De naam zegt het zelf, het Quick Safe Connect System is snel en veilig. Het ‘plug & play’-principe is gemakkelijk in gebruik, waterdicht en onfeilbaar. Voor de vlotte installatie heb je zelfs geen gereedschap nodig, enkel een stopcontact. De veilige schroefverbindingen zijn gemakkelijk te installeren, en laten je toe om als tuinaannemer een totaalproject af te leveren bij de klant.

Het Quick Safe Connect System werkt met 24V-gelijkspanning, in plaats van de gebruikelijke 220V van elektrische bekabeling. Omdat het Quick-Safe Connect System volledig parallel geschakeld wordt, is de belasting op het systeem altijd optimaal verdeeld. Dat betekent dat grote projecten ook met laagspanning uitgevoerd kunnen worden. Via een eenvoudige koppeling met aftakkingen overbrug je afstanden tot 300 meter. De aftakkingen worden verbonden met T-stukken aan het volgende deel. Met de connectoren, die door Suslight in huis geperfectioneerd werden, garandeer je een waterdichte verbinding. De bekabeling moet slechts oppervlakkig ingegraven worden en een elektrische keuring is niet nodig.

Een gezellige zithoek wordt afgewerkt met gemakkelijk te installeren spots.

Eenvoudig en veilig

Angst voor elektrische shocks is verleden tijd met het Quick Safe Connect System. Door de hoge veiligheid van het systeem kan iedereen zelf verlichting aansluiten. Je hoeft als tuinaannemer geen ervaring te hebben met elektrische installaties. Je klanten maken zich bovendien geen zorgen over kortsluiting of over spelende kinderen die in aanraking komen met gevaarlijke elektriciteitsdraden.

Iedere tuinaannemer kan aan de slag met de zuinige en veilige laagspanning van het Quick Safe Connect System. Zo hou je de volledige afwerking van de tuin in eigen handen, met een enorme winst in tijd en middelen als rechtstreeks gevolg. Volgens Paul Vermeulen van Suslight kan de installatie onmogelijk fout lopen: “Er is maar één manier om onze schroefverbinding aan te sluiten. Er is geen enkel risico op lekkages of stroomstoten wanneer je werkt met onze 24V-gelijkstroomkabels van hoge kwaliteit en uiterst efficiënte lichtbronnen. Door ook tuinverlichting te installeren lever je als tuinaannemer pas echt het totaalpakket.”

Ervaring en duurzaamheid

Suslight in Brasschaat is de verdeler in België, Luxemburg en Frankrijk van een ruim gamma aan kwaliteitsvolle buitenverlichting van Nederlandse makelij. Het bedrijf levert armaturen aan tuinprofessionals en voorziet de passende bekabeling. Met hun producten dragen ze bovendien bij aan duurzame oplossingen. Dat gaat niet enkel over energiezuinige lampen, maar om efficiëntie in het volledige proces, van ontwerp tot installatie. Zonder het gebruiksgemak uit het oog te verliezen. Suslight staat steeds klaar met advies en ondersteuning op maat.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details