NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Revolutionair en ongeëvenaard: De STIHL AP 500 S accu
De nieuwe STIHL AP 500 S accu is de krachtigste accu in het STIHL AP systeem. Hij heeft een uitzonderlijk hoge energie-inhoud, kan dubbel zoveel laadcycli aan als de gebruikelijke lithium-ion-accu’s en heeft bijgevolg ook een duidelijk langere levensduur.

Revolutionair en ongeëvenaard: De STIHL AP 500 S accu

De STIHL AP 500 S accu is een nieuw type accu van STIHL. Dankzij zijn innovatieve Power Laminate-technologie overtuigt deze accu niet alleen door zijn hoge energie-inhoud bij een in verhouding laag gewicht, maar vooral ook door het dubbele aantal laadcycli dat hij aankan.

De AP 500 S accu met merkbaar langere levensduur maakt deel uit van het STIHL accusysteem voor professionele gebruikers. Hij heeft een hoog energieniveau van 337 Wh en een gewicht van slechts twee kilogram. Hij levert daarmee 20% meer capaciteit en looptijd dan de STIHL AP 300 S accu. Zelfs bij dagelijks opladen levert deze nieuwe technologie de accu een levensduur tot 10 jaar op: een bijzonder rendabele investering voor de gebruiker.

De AP 500 S accu kan bovendien rechtstreeks in het digitale STHL connected systeem voor machineparkbeheer geïntegreerd en beheerd worden. STIHL connected biedt professionele gebruikers een gedetailleerd overzicht van de accugegevens zoals de laadtoestand, de dagelijkse looptijd of de leeftijd. Via een smartphone of een tablet kan die informatie beheerd en geanalyseerd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details