NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Terrazza MC maakt de machines die u nodig hebt

Terrazza MC maakt de machines die u nodig hebt

Professioneel afrekenen met vuil en onkruid

Terrazza MC uit Kruishoutem (Kruisem) ontwikkelt sinds jaren reinigingsconcepten en -machines voor het onderhoud van alle soorten verhardingen, waaronder klinkers, natuursteen, hout, beton en asfalt. Stilaan spitste het bedrijf zijn activiteiten meer en meer toe op de professionele markt, met innovatieve en krachtige terrasreinigers, veegmachines en onkruidverwijderaars. De doelgroep situeert zich vooral bij aannemers en hoveniers, maar evenzeer bij grote reinigingsbedrijven verspreid over heel Europa.

Gepatenteerde technologie

Door lang testen en veel praktijkervaring wist Terrazza MC zijn machines aanhoudend te verbeteren, wat uiteindelijk geleid heeft tot een eigen, wereldwijd gepatenteerd systeem. In tegenstelling tot andere toestellen, kunnen hier de borstels, door het aanbrengen van speciale plaatjes, gebruikt worden tot ze vrijwel helemaal afgesleten zijn.

De vorm en samenstelling van de borstels maakt dat ze zowel het oppervlak als de voegen reinigen. De motoren draaien op een beperkte rotatiesnelheid, waardoor bij onkruid geen maai-effect maar eerder een verwijdering optreedt en de ondergrond noch de voegen beschadigd raken.
De oplossingen van Terrazza MC zijn alvast efficiënter en veiliger dan een traditionele hogedrukspuit die voegen kan beschadigen en leidt tot een ruw oppervlak dat nadien nog sneller vervuilt of groen wordt.

Geotex PRO voor telers en boomkwekers. Het modulaire borstelsysteem.

 

Voor elke verharding

Er zijn diverse uitwisselbare borstelkits verkrijgbaar, elk met hun specifieke vorm en samenstelling volgens de aard van de oppervlakte en de gewenste actie: enkel vegen, diepgaand reinigen met water of het efficiënt verwijderen van onkruiden, mossen, korstmossen en groenaanslag. Ook cementsluier en bandensporen worden ermee verwijderd. Er bestaan bovendien lichtere uitvoeringen, die bedoeld zijn om gevels mee te reinigen. Het Terrazza MC systeem is bijzonder modulair en flexibel en bestaat zelfs in uitvoeringen voor specifieke beroepsgroepen.

De TMC kit

Dit was het eerste product van Terrazza MC waarmee alle terrassen en verhardingen worden gereinigd en onkruidvij gemaakt met enkel water. De originele Terrazza MC terrasreinigingsmachine wordt standaard geleverd met volgende attributen: een TMC borstel met vier blokborstels, een metalen blokborstel voor zwaar onkruid in de voegen, een miniborstel voor hoeken en afwerking, een cocos borstel voor inzepen of inzanden en een ‘handy wheels set’ voor meer wendbaarheid.

De GEOTEX PRO

Voor onder meer telers en boomkwekers werd de Terrazza GEOTEX PRO ontwikkeld. Deze is voorzien van een GeoTECH borstel voor het reinigen van gangen, looppaden, werkruimtes en teelttafels. Ze zijn veilig op elke ondergrond, zowel woven als non-woven en op anti-worteldoeken. De reiniging gebeurt enkel met water: mossen en algen worden dus chemie-vrij verwijderd.

De Terrazza Geotex PRO op benzinemotor dient specifiek om containervelden te reinigen, en dit zowel droog als met water. Het is een 3-in-1 toestel, voor reinigen, vegen en onkruidverwijdering.

Voor behandeling | Na behandeling

 

De Weedee PRO

De Terrazza Weedee PRO is een professionele onkruidverwijderingsmachine. Er passen twee borstels op: de gewone borstel en de Terrazza wire TECH borstel met bundels van gevlochten staaldraad. Door het lage toerental kan de gepatenteerde borstel zonder beschadiging of projectie onkruid verwijderen. Verder is de borstel voorzien van een veiligheidssysteem, dat bij contact met bomen, gevels of verlichtingspalen schade voorkomt.

De Wallee PRO

Dit toestel is een verticale TMC kit (terrasreiniger), voorzien van de gepatenteerde Terrazza borstel om muurtjes, gevels, afsluitingen enzovoort te reinigen. Bij de Wallee PRO is de motor losgekoppeld van het draaiend borsteldeel, licht en handig dus in gebruik. Dankzij het uitschuifbaar handvat kan 2.5 meter ver of hoog gewerkt worden. Het water wordt via een interne aanvoer naar de borstel gebracht.
Hiermee kunnen gevels zonder beschadiging en zonder gevaar op waterinsijpeling snel
gereinigd worden.

Duurzaam en ecologisch

We moeten spaarzaam omgaan met water en ook op vlak van chemische onkruidbestrijdingsmiddelen zijn alternatieven aan de orde. De Terrazza MC machines passen perfect in deze ecologische context. Ze zijn immers zo geconstrueerd, dat hun waterverbruik extreem laag is. Tevens maken de Terrazza MC onkruidverwijderingsmachines het gebruik van schadelijke chemische stoffen overbodig. Ze zijn ook veel veiliger dan gasbranders: met borstels is er immers geen risico op brand.

Terrazza MC maakt er een erepunt van om bij levering van een machine de klant optimaal te instrueren over het juiste gebruik ervan. Op Youtube zijn eveneens diverse demo-videos te bekijken. Wie meer wil weten over de Terrazza MC machines, systemen en oplossingen, kan steeds terecht op www.terrazzamc.be  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details