NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Topafwerking voor zwembad en tuinvijver

Topafwerking voor zwembad en tuinvijver

Niet enkel vanuit esthetisch oogpunt: ook praktische en veiligheidsoverwegingen spelen een belangrijke rol. E.L.S. Garden uit Laakdal staat de tuinaannemer of zwembadaanlegger bij met advies en kwalitatieve materialen.

Zwembadboorden

Zwembadboorden van E.L.S. Garden zijn beschikbaar in tal van materialen, vormen en afwerkingen. Tijdloze klassiekers bijvoorbeeld zijn de boordstenen met rechte of afgeronde neus. Deze zijn verkrijgbaar in hardsteen (L22, L48…) en graniet (G04, G54…), in alle courante formaten, gebrand en geborsteld en volledig gezoet of enkel maar de neus. Ook binnen- en buitenhoeken zijn verkrijgbaar in dezelfde afwerkingen en uitvoeringen. Boordstenen zijn verkrijgbaar in een vierkant of rechthoekig formaat. Naast de standaardafmetingen is eveneens maatwerk verkrijgbaar, mits een iets langere levertermijn.

U-profiel muurafdekking in blauwe hardsteen.

Een trapje hoger

Om nog meer van je zwembad te genieten zijn de zwembadtrappen van E.L.S. Garden een echte aanrader. Het zijn letterlijk en figuurlijk comfortverhogers, met treden in graniet G54, passend bij de zwembadboorden. Zowel losstaande trappen als trappen tegen of tussen muren zijn mogelijk, eventueel met bordes. Ook hier weer gebrand of geborsteld, met rechte of afgeronde gezoete neus. Comfort en veiligheid worden alvast sterk verhoogd met deze trappen, waardoor zowel jong als iets ouder nog meer en vaker van het zwembad zal genieten. Alle prefabtrappen zijn beschikbaar in hoogtes van 80 tot 140 centimeter.

Strakke en hedendaagse U-profiel muurafdekking in blauwe hardsteen.

Sluitende muurafdekkingen

Lage muurtjes kunnen netjes en perfect afgedekt en tegen waterinsijpeling beschermd worden met de omgekeerde U-vormige afdekprofielen in gebrand en geborsteld graniet G54, in graniet Panthera, in hardsteen L48 of gezoet in hardsteen L22. Door het gebruik van deze muurafdekkingen versterk je alvast de eenheid van stijlen en materialen om en nabij de waterpartij, wat borg staat voor een rustgevend geheel. De E.L.S. Garden muurafdekkingen kunnen bovendien ook als vijverrand gebruikt worden.

Stap voor stap

Ook stapstenen vervullen een belangrijke rol in het totaalplaatje. Ze geven structuur aan de buitenruimte en laten je toe om je op een makkelijke en veilige manier naar en rond de waterpartijen te begeven. E.L.S. Garden stapstenen zijn uitgevoerd in G54N graniet met een iets grovere korrel in grijsblauwe tint, gebrand en geborsteld. De beschikbare formaten gaan van 90x30x3 centimeter tot 90×180 centimeter en 3,5 of 8 centimeter dikte. Qua afwerking kan er gekozen worden uit enkel de bovenzijde afgewerkt of de bovenzijde én de zijkanten afgewerkt (afhankelijk van de dikte).

Familiebedrijf

E.L.S. Garden is een familiebedrijf waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1978. Tot op vandaag zijn de drijvende krachten achter de firma Gert Geerinckx, Els Meynen en Ivo Meynen. Vanuit hun studies en opleidingen in de tuinsector en hun jarenlange samenwerking met tuinondernemers, sturen ze een groothandel aan die een grote verscheidenheid aan tuinmaterialen verdeelt, met de nadruk op natuursteen, verhardings- en constructiematerialen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details