NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Uw ideale partner voor compacte bouw- en grondverzetmachines
Zowel op vrijdag als zaterdag zullen er doorlopend demo’s plaatsvinden van alle topmerken uit de CEBEKO merkenportefeuille.

Uw ideale partner voor compacte bouw- en grondverzetmachines

Compacter wonen en bouwen zijn niet langer een uitzondering en experts geloven dat deze trend zich de komende jaren alleen maar zal voortzetten. Om deze uitdaging aan te gaan is er heel wat flexibiliteit nodig, zeker als het op machines aankomt. CEBEKO uit Torhout is al 40 jaar een gevestigde waarde in Vlaanderen. Het familiebedrijf specialiseert zich in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines.

Voor elk project

De verhuur van bouwmaterieel wint nog steeds terrein. Steeds meer professionals kiezen ervoor machines te huren in functie van een specifiek project. Een van CEBEKO’s grootste troeven is het breed en divers aanbod performante machines. Bij het samenstellen van de verhuurvloot wordt er uitsluitend gekozen voor gerenommeerde merken, met oog voor kwaliteit en veiligheid. 

Door continu te investeren kan CEBEKO de verhuurvloot steeds up-to-date houden. Op regelmatige basis worden er nieuwe machines toegevoegd, volgens de noden van de klant. Het machinepark bestaat uit hoogwerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, walsrollen, minigravers en diverse andere grondverzetmachines. Alle machines kunnen uitgerust worden met de gevraagde aanbouwdelen, aangepast aan de aard van het project.

Het vakkundig team biedt technische ondersteuning bij herstellingen, periodiek onderhoud en het leveren van de nodige wisselstukken.

Klantgerichtheid 

Bij CEBEKO kunt u overigens ook terecht voor de aankoop van Yanmar graafmachines, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze merken, kan het familiebedrijf steeds een optimale service aanbieden. Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van alle activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak wil het bedrijf een superieure klantenbeleving bieden. 

Deze beleving beperkt zich niet tot de aankoop van de machine. CEBEKO gelooft ook in het belang van een goede aftersales service. Het vakkundig team biedt technische ondersteuning bij herstellingen, periodiek onderhoud en het leveren van de nodige wisselstukken. Op deze manier blijven de machines optimaal afgesteld, waardoor een hoge productiviteit en efficiëntie gegarandeerd worden. 

Groundbreaking Demo Days

Om alle bestaande en toekomstige klanten op een uitdagende manier kennis te laten maken met het aanbod, organiseert CEBEKO op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei de Groundbreaking Demo Days. Hiervoor verwelkomt het bedrijf u op zijn nieuwbouw locatie, gelegen op bedrijventerrein Ringaert in Torhout. Deze indrukwekkende site zal met 16.500 m² bijna dubbel zo groot zijn als de huidige locatie.

Tijdens dit tweedaags evenement draait alles rond werkende machines. Zowel op vrijdag als zaterdag zullen er doorlopend demo’s plaatsvinden van alle topmerken uit de CEBEKO merkenportefeuille. Elke bezoeker krijgt de kans om een hele waaier aan Yanmar, Cormidi en Thwaites machines te ontdekken en te testen, aangevuld met een hele resem aanbouwdelen. Ontdek de mogelijkheden van ondermeer Cangini sorteergrijpers, Gyru-Star zeefbakken, Engcon tiltrotators en op maat gemaakte CEBEKO Attachments.

Voor dit evenement slaat CEBEKO de handen in elkaar met tal van partners. De eerste partner is Engcon, een Zweeds familiebedrijf dat al dertig jaar wereldmartkleider is in draaikantelstukken en complementaire producten voor graafmachines. Het zal enkele van zijn producten demonstreren op het evenement. Volgende twee partners zijn vaste leveranciers van CEBEKO: de producten van MAN West-Vlaanderen en De Schepper Aanhangwagens zijn uiterst geschikt voor het transport van compacte bouw- en grondverzetmachines.

Op de Groundbreaking Demo Days zal alles draaien rond werkende machines en aanbouwdelen zoals Cangini sorteergrijpers.

Op de Groundbreaking Demo Days zullen er ook partners aanwezig zijn die complementaire diensten aanbieden. Zo kunnen bedrijven als Traxgo, Zakenkantoor Pauwels en Electro-Test natuurlijk niet ontbreken. 

Traxgo is een specialist in Tracking & Monitoring, Business Software voor het verzamelen, bewaken en verwerken van uw bedrijfsgegevens in realtime. Zakenkantoor Pauwels biedt dan weer professionele ondersteuning op vlak van bank en verzekeringen. Electro-Test is een erkend controleorganisme voor technische controles en opleidingen, actief in heel België. We sluiten het rijtje af met CEBEKO’s toekomstige buur Signz, een creatief allround onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen van alle vormen van reclame. 

Beleef de expertise van het CEBEKO-aanbod en dat van zijn partners op deze unieke gelegenheid. Inschrijven is gratis en kan eenvoudig via de CEBEKO website. Tot dan!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details