NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Van droomtuin naar realiteit

Van droomtuin naar realiteit

Houdt u ook zo van dat vakantiegevoel in uw eigen tuin? Die trend is ook Belgische producent Exterior Living opgevallen. Sinds enkele jaren focust Exterior Living zich op het creëren van een zalige tuinbeleving. Met andere woorden maakt Exterior Living van uw droomtuin realiteit.

Een volledige tuinbeleving

U ziet uw droomtuin vast al voor u: een strakke, moderne tuinconstructie met loungeruimte helemaal achteraan uw tuin. Of eerder een aluminium terrasoverkapping aan uw woning gebouwd? Een modulair zwembad met bijpassend een poolhouse uit duurzame materialen misschien? Uw tuin afgeschermd voor genoeg privacy, maar met de luchtigheid van een open scherm?  
De stijlen en ideeën zijn werkelijk eindeloos.

Van overkappingen en tuinhuizen tot elegante carports, zwembaden voor grote of minder grote tuinen tot stijlvolle tuininrichtingen. Bij Exterior Living kunt u terecht voor een groot assortiment tuinproducten volledig naar uw wensen.

Een bloeiende sector

Steeds meer willen we een heel jaar door buiten kunnen vertoeven, zelf met ons onvoorspelbaar Belgisch weer. “Onze tuinen worden meer dan ooit gezien als een plek om tot rust te komen en onvergetelijke familiemomenten te beleven,” vertelt Exterior Living. “Sinds een aantal jaren trokken wij daarom volop de kaart van de volledige tuinbeleving.”

Duurzaamheid en ecologie

Duurzaamheid en het welzijn van onze planeet zijn nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Dit zien we in de manier waarop tuinen worden ingericht en welke materialen gebruikt worden. “Sowieso dragen wij ecologisch en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel,” vertelt Exterior Living. “Dit weerspiegelt onder andere in de keuze van materialen voor onze tuinrealisaties.” De houttypes waarmee het familiebedrijf aan de slag gaat, dragen het PEFC-label. Dit internationaal label garandeert hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen met legale houtkap.  Maar het gaat verder dan hout als grondstof.

“Bij de ontwikkeling van nieuwe producten gaan we steeds op zoek naar nieuwe milieuvriendelijke materialen,” vertellen ze. “Zo ontwikkelen wij onderhoudsvriendelijke tuinconstructies uit aluminium.” Ook met wpc en Trespa®.

Harmonie tussen ambacht en industrialisatie

Exterior Living staat garant voor kwaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Generaties lange ervaring leidde tot een optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie. Dankzij een eigen ontwerp- en ontwikkelingsteam kan Exterior Living op vrij korte termijn constructies op maat afleveren. Elke bestelling wordt gezien als maatwerk, helemaal afgewerkt volgens uw persoonlijke voorkeur en de mogelijkheden in uw tuin.  

Professionele verdelers

Om dit te kunnen realiseren, bouwden ze een netwerk aan professionals op over heel België, Frankrijk en omstreken. Deze verdelers luisteren graag naar al uw ideeën en wensen om zo samen de tuin van uw dromen te bekomen. Hun vakmanschap garandeert een perfecte plaatsing en service na aankoop.

Om een samenwerkende tuinexpert te vinden in uw buurt, kunt u deze handige dealerlocater raadplegen.

Wilt u genieten in de tuin waar u van droomt? Laat u inspireren door te bladeren in de catalogus van Exterior Living of neem meteen contact op met een van hun verdelers bij u in de buurt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details