NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Veilig en efficiënt  werken op hoog niveau

Veilig en efficiënt werken op hoog niveau

Hinowa/VTN Europe bvba uit Tildonk verdeelt sinds jaar en dag in België en Luxemburg de duurzame en betrouwbare Hinowa machines van absolute topkwaliteit. Hoogwerkers, transpallets, heftrucks, mini dumpers en rupsonderstellen vinden er hun weg naar een veeleisende professionele doelgroep. Er kunnen ook tweedehandsmachines aangekocht worden. Binnenkort wordt er gestart met een verhuurafdeling terwijl ook de kleinere accu-aangedreven machines in volle opmars zijn.

De kleine en wendbare Hinowa spinhoogwerkers komen overal.

 

Klein van formaat, groots in prestaties

Hinowa onderscheidt zich onder andere op de markt van kleine, krachtige en wendbare spinhoogwerkers die perfect geschikt zijn om in te zetten op kleine bouwpercelen of andere moeilijk bereikbare plaatsen. Met hun werkhoogte tot meer dan 20 m, hun zijdelings bereik en hun beperkte breedte van 80 cm zijn ze bijzonder compact en overal inzetbaar. Hun betrouwbaarheid is intussen legendarisch geworden. Ook op vlak van duurzaamheid, veligheid en bedieningsgemak krijgen ze hoge scores. De Performance serie spinhoogwerkers van Hinowa werd gelanceerd in 2013 en is intussen uitgegroeid tot dé referentie in de markt.

Veelzijdige toepassingen

Hinowa spinhoogwerkers zijn bijzonder in trek bij gevelrenovatiebedrijven, dakwerkers, schilders, glazenwassers en boomverzorgers. Hun compacte afmetingen, grote werkhoogte en uitzonderlijke wendbaarheid liggen aan de basis van dit succes. Hun beperkt relatief gewicht maakt dat ze makkelijk te vervoeren zijn en laat, in combinatie met een rupsonderstel, werken toe op vrijwel elke ondergrond. Hinowa spinhoogwerkers zijn verkrijgbaar met Perkins diesel- en Honda benzinemotoren, in elektrische uitvoering of in een combinatie van beide.

Stabiel op elke ondergrond.

 

Alle modellen werken met een afstandsbediening met joysticks en display en beschikken over een 360° rotatiemechanisme, een stempel automaat en een internet-connectie met ingebouwd GPRS-systeem. Dit laatste maakt een evaluatie van de machine van op afstand mogelijk.  Alle machines zijn voorzien van een automatische in- en uitstempelfunctie en van een korf met weegsysteem dat zelf bepaalt of u het maximaal bereik kunt gebruiken. Ook zijn bij bepaalde modellen aanhangwagens leverbaar voor een B-E rijbewijs.

Servicegericht

Hinowa/VTN Europe bvba staat ook in voor het onderhoud en de herstelling van uw machines. U kan er tevens terecht voor een demo met de aanwezige machines om zeker te zijn dat u de juiste hoogwerker kiest voor de juiste toepassing. Wie niet meteen zwaar wil investeren of voor een eenmalige opdracht staat kan er binnenkort ook terecht om een hoogwerker of andere machine te huren. Regelmatig komen er, wegens vernieuwing van het machinepark bij klanten, ook tweedehandsmachines aan interessante prijzen beschikbaar.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details