NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Terug naar overzicht

AVANT Machinery

De meest veelzijdige kniklader ter wereld

Met zijn compacte afmetingen kan een AVANT-kniklader perfect ingezet worden voor werken op kleine en smalle oppervlaktes. Dankzij het laag eigengewicht is deze multifunctionele alleskunner bovendien zeer eenvoudig te transporteren op een aanhangwagen. Elke AVANT beschikt over een krachtig extra hydraulisch systeem voor multifunctioneel gebruik in goederenbehandeling, terreinonderhoud, tuinaanleg, landbouw, enz.

Alle AVANT-machines bestaan uit twee afzonderlijke chassisdelen, met elkaar verbonden door middel van een star scharnierpunt, waarbij de bestuurder plaats neem op het voorste gedeelte van het chassis. Dit uniek concept resulteert in een zeer groot hefvermogen, gekoppeld aan een ongekende stabiliteit. De bestuurderszetel op het voorste gedeelte van het chassis zorgt daarenboven voor een perfect zicht op het uit te voeren werk. Alle compacte knikladers uit het AVANT-gamma zijn standaard voorzien van een telescopische laadarm, waardoor de hefhoogte varieert tussen 2,8 en 3,5m.

Het gamma bestaat uit acht verschillende series met een bedrijfsgewicht tussen 700 en 2.500kg. Bijkomend aan de traditionele modellen met het bestuurdersgedeelte op het voorste chassisdeel, bestaat er met de R-Serie ook een model waarbij de bestuurder op het achterste gedeelte zit. Met de AVANT e6 zit er ten slotte ook nog een volledig elektrisch aangedreven machine in het gamma.

AVANT biedt u een efficiënte en multifunctionele manier van werken het hele jaar door. Elke AVANT is uitgerust met een krachtig hydraulisch systeem, wat het mogelijk maakt om te werken met een uiteenlopende selectie van verschillende specifiek ontwikkelde aanbouwwerktuigen. In eerste instantie gaat het dan over een grondbak en palletvork. Maar afhankelijk van het soort werk zijn er meer dan 200 specifieke werktuigen verkrijgbaar zoals borstels, maaiers, hakselaars, maar ook grondfrezen, zeefbakken, breekhamers, grijpers en graafarmen, etc…

Ontdek de machines en toebehoren op de website. Contacteer een AVANT-center bij u in de buurt  voor meer info of een demo.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Landbouwmachines Adres Tiensesteenweg 240
3800 Sint-Truiden
België
Telefoonnummer +32 (0) 11 68 78 65 E-mailadres [email protected] Website avantmachinery.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details