NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Terug naar overzicht

Covrex

Covrex® is een Belgisch familiebedrijf, producent van automatische zwembadrolluiken met aanwezigheid in meer dan 35 landen wereldwijd. Naast volle isolerende lamellen, produceren we ook solar lamellen uit polycarbonaat en PVC-lamellen. Covrex® is eveneens producent van verschillende op maat gemaakte aandrijfsystemen voor zwembaden, gemaakt uit roestvrijstaal. Naast op maat gemaakte systemen, produceren we ook standaard systemen zowel bovengronds,  terras of onder water.

De eigen lamellen worden geproduceerd met de beste materialen en voldoen aan de strengste geldende normen. Dankzij de verschillende soorten aandrijfsystemen passen de Covrex® rolluiken zich aan vrijwel elk zwembad aan en zijn ze een ideale oplossing voor zowel nieuwe zwembaden als zwembaden in renovatie.

Meer dan 5 jaar onderzoek was nodig om te komen tot de Covrex® Classic lamellen. Vergeleken met traditionele rolluiken, die regelmatig beschadigd zijn als gevolg van hagel, vorst of extreme weersomstandigheden, bieden de Covrex® Classic lamellen het hele jaar door een ongeëvenaarde weerstand tegen slecht weer en eventuele schade door hagel of vorst valt zelfs onder de garantie!

Dankzij een compact ontwerp heeft het Covrex® Classic rolluik de kleinste oproldiameter op de markt. Met een besparing van 50% op de ruimte in vergelijking met traditionele rolluiken, biedt het meer ruimte in het zwembad om te genieten van maximale zwembruimte.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Zwembadrolluiken Adres Nieuwlandlaan 87, B436
3200 Aarschot
Belgïe
E-mailadres [email protected] Website https://covrex.com/nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details